5 maart VIOS B. VR1 - Juventa '12 VR1: 12-1

Door Rebecca Knooihuizen

Zondag 5 maart - Zondagochtend 10.45 uur: terwijl knipmuts Ginny door haar stijgende leeftijd haar scheenbeschermers is vergeten, verzamelen de VIOS vrouwen zich op sportpark de Sonders. Een zware week met carnavalsactiviteiten in combinatie met een pittige training donderdag heeft zijn slachtoffer geëist: Monique. Door 'plofbenen' moest zij (gedeeltelijk) van de zijkant toekijken.

Vandaag staat de inhaalwedstrijd tegen Juventa’12 op het programma. Na de eerste confrontatie (4-2 verlies, red.) zijn de dames gebrand om een goed resultaat neer te zetten en de koppositie te behouden.

Zoals jullie trouwe lezers kunnen beamen is dit de gebruikelijke alinea om te beginnen met mijn voetbalanalyse. Echter, vandaag weet ik niet waar ik moet beginnen. Laat ik beginnen met de eindstand: 12 – 1 (!). Een wedstrijd waar Juventa’28 toeschouwer was van het onvermogen om iets in te brengen tegen het tiki-taka voetbal van de Vios vrouwen. Een wedstrijd waar Ginny bij haar eerste balcontact scoorde en Annefleur haar tweede doelpunt in haar carrière maakte. Toen in de 85ste minuut werd gevraagd of ik de details van de wedstrijd kon onthouden, zonk de moed me in de schoenen. Zoals menigeen weet ben ik enigszins snel afgeleid. Gelukkig betreft voetbal een teamsport en hebben Rick & Barry het scoreverloop bijgehouden.

Een uitgebreide analyse van ieder doelpunt blijf ik jullie dus verschuldigd. Doelpuntenmakers: Sharon (5x), Dominique (4x), Ginny (1x), Kimberly (1x), Annefleur (1x). Inzicht in het tegendoelpunt kan ik jullie wel bieden: een onnodige glijder van Rebecca in het zestienmetergebied in combinatie met lichtelijk acteerwerk leidde tot een penalty.

Volgende week zondag 12 maart wordt de derby VIOS B. VR1 – Grol VR 1 om 12.00 gespeeld: een echte derby!

Opstelling: Anne – Wendy – Myrna – Rebecca – Loes (’45 Esmee) – Anouk (’70 Monique) – Dominique – Kimberly – Annefleur – Sharon – Kim (’35 Ginny)

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae