19 maart VIOS B. VR1 - MEC/Bredevoort VR1: 2-1

Door Rebecca Knooihuizen

Zondag 19 maart - Zondagochtend 11.15: terwijl de VIOS vrouwen delegatie zich heeft gehuld in reservekleding begeeft Kimberly zich in een persoonlijk gevecht: een sport-BH is innig verbonden met haar krullende lokken. Na enkele minuten strijd, wordt overgegaan op de orde van de dag: de competitiewedstrijd tegen MEC/Bredevoort VR1. Ondanks een overwicht in de eerste confrontatie (0 – 1 winst, red.) werd de eindstand destijds pas in de slotfase bepaald. Vandaag moet anders, en willen is kunnen!

VIOS begon dan ook sterk: volle kracht vooruit! Binnen het kwartier kwamen de Beltrumse vrouwen op een voorsprong dankzij een prachtige actie van Ginny. In eerste instantie werd haar schot geblokt door de keeper van MEC/Bredevoort, maar in tweede instantie was het dan toch raak: 1-0. Naarmate de eerste helft vorderde werden beide ploegen wat slordiger, mede door de stevige wind die over het veld waaide. 

In de tweede helft kwam MEC/Bredevoort wat meer op, waardoor er wat gevaarlijke momenten volgden. Zij scoorden uit een gelukkige vrije trap. De bal, gedragen door de wind, tikte tegen de lat waar Anne in eerste instantie bij zat, maar had zoveel snelheid dat deze uiteindelijk achter de doellijn stuiterde: 1-1. Met een gelijkspel namen de VIOS-dames geen genoegen! En dus werd er meer druk gezet en creëerden de dames een aantal mooie kansen. In de 80e minuut 80 had Kim Visser er genoeg van: met haar rechterbeen (!) krulde zij de bal in de verre hoek: 2-1! De laatste 10 minuten waren billenknijpen maar daar was dan eindelijk het verlossende eindsignaal én goed nieuws uit Raalte: EMOS heeft een puntenloze strijd geleverd tegen Raalte VR1. Dit betekende: 1) herovering van de koppositie en 2) Manfred Graven mag op zoek gaan naar zijn tractor-rijbewijs (i.e., Manfred heeft ooit aangestipt dat bij een kampioenschap van VR1 hij de winnaars-delegatie rond kan rijden).

Met nog vijf competitiewedstrijden in het verschiet is de strijd om het kampioenschap losgebarsten. Op zondag 26 maart spelen we op sportpark ’t Meuken (Haaksbergen) de wedstrijd Hoeve Vooruit VR1 – VIOS B. VR1 om 11.30 uur.

Opstelling: Anne - Esmee - Myrna - Rebecca (’46 Monique) - Loes - Anouk (‘65 Wendy) - Dominique - Kimberly - Ginny - Sharon - Annefleur (’55 Kim)

Foto's met dank aan de vader van Rebecca!

Fotoalbum VIOS B. VR1 - MEC/Bredevoort VR1

Klik op de foto voor meer foto's

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae