13 november VIOS B. VR1 - SP Rekken VR1: 5-1

Door Rebecca Knooihuizen

Zondag 13 november - Zondagochtend 10.45 uur: terwijl Kimberly haar laatste plek in het eerste VIOS darttoernooi verwerkt, verzamelen de dames van VIOS zich op sportpark De Sonders. Een wedstrijd tegen Rekken VR1 staat op het programma. 
 

Wij begonnen de wedstrijd sterk, waardoor we al snel op voorsprong kwamen: na een schamele vijf minuten knalde Kimberly de bal in de linkerbovenhoek- ‘afgekeken van mij’ was het antwoord van Heleen. Een middag waarbij de speelsters van Rekken liever in bed zouden willen blijven liggen leek zich te ontketenen. Onverwacht volgde een periode waar er sprake was van onnodig balverlies, slordige balverwerking met een 1-1 resultaat tot gevolg. Ruggen werden gerecht, concentratie werd aangescherpt en werd er met vlagen getikt als FC Barcelona. In een tijdsbestek van slechts 10 minuten werd de ruststand bepaald dankzij doelpunten van Dominique en Sharon: 4-1. 


Na de rust kwamen we vastberaden uit de kleedkamer: de ruime voorsprong behouden én verder uitbreiden. De wedstrijd werd met eenvoud uitgespeeld, waarbij de dames van Rekken niet kwamen tot overtuigende doelpogingen. Wij hadden daarentegen kans op kans, waarvan er uiteindelijk toch nog eentje in ging. Sharon bepaalde de eindstand: 5-1.


Door het verlies van koploper EMOS is VIOS B. gestegen naar de almachtige koppositie in de competitie! Als gevolg hiervan hebben de dames van VIOS B. op zondag 20 november prestatieverlof. Zondag 27 november zijn wij te bewonderen in het Overijsselse Albergen waar de wedstrijd De Tukkers VR1 - VIOS B. VR1 om 11.00 op het programma staat. 


Opstelling: Anne – Esmee – Myrna – Monique (’55 Rebecca) – Loes – Annefleur – Dominique – Kimberly – Ginny – Sharon (’65 Anouk) – Kim

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae