12 maart VIOS B. VR1 - Grol VR1: 3-1

Door Rebecca Knooihuizen

Zondag 12 maart - Zondagochtend 11.45 uur: terwijl de dames van VIOS B. zich geconcentreerd proberen voor te bereiden op een ontmoeting met de ‘Blauw-Witten’ (a.k.a. SV Grol) wordt de concentratie bruut verstoord door een onbedoelde woordgrap van Roy: ‘Het is nu geen tijd voor grappen of grollen!’. Jos Porskamp (trainer SV Grol dames - ex-trainer VIOS B. dames, red.) voegde extra motivatie toe voor een overwinning: ‘Wie het laatst lacht, lacht het hardst’. Myrna dus, HA-HA.

De dames van VIOS B. begonnen de wedstrijd enigszins onrustig, waarbij er sprake was van te snel balverlies. Een afzwaaiende voorzet leidde al snel tot een achterstand: 0-1. Enkele minuten later werd het fysieke spel van SV Grol verdiend afgestraft. Ginny werd door de Nederlands Kampioene worstelen naar de grond gewerkt, een terechte penalty zorgde voor de: 1-1, wat tevens de ruststand was.
 

In de rust werd bekend dat directe concurrent Raalte punten heeft gemorst: een situatie waar VIOS VR1 natuurlijk optimaal van wilde (en moest) profiteren. Ginny scoorde al snel na rust de verlossende 2-1 na een mooie actie. Even later werd een door de keeper afketsende bal door Dominique opgepikt, waarbij zij zich vakkundig om de keeper manoeuvreerde en de bal in het goal gleed: 3-1. De dames van Grol waren in de tweede helft niet in staat om overtuigende doelpogingen te bewerkstelligen. De Beltrumse dames wel, maar waar de bal er vorige week wel veelvuldig in ging, wilde dit vandaag niet echt lukken. Wel was VIOS in de tweede helft sterk de bovenliggende partij. Toch kregen de dames van Grol op slag van het eindsignaal een cadeautje: een onterechte penalty werd toegekend. Maar: onze vrouwelijke Jeroen Zoet wist als een geweldenaar de bal uit het goal te pareren. Oké licht overdreven: gewoon een verschrikkelijk slecht ingeschoten penalty. Eindstand: 3-1.


Volgende week zondag 19 maart spelen we voor de derde keer op rij in Beltrum, deze keer tegen MEC/Bredevoort om 12.00 uur.


Opstelling: Anne - Esmee - Myrna - Monique (’65 Rebecca) - Loes - Anouk - Dominique - Kimberly - Ginny - Sharon - Annefleur (’55 Kim)


Foto's met dank aan de vader van Rebecca!

Fotoalbum VIOS B. VR1 - Grol VR1

Klik op de foto voor meer foto's

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae