11 september VIOS B. VR 1 - Raalte VR1: 1-0

Zondag 11 september - Voor de eerste thuiswedstrijd van het seizoen kwam Raalte op bezoek. Een ploeg waar de VIOS-dames een aantal jaren geleden ook tegen speelden in de tweede klasse. Vandaag was Yenna te Woerd ‘Pupil van de week’. Yenna was er precies op het goede moment, want vandaag werd er ook een teamfoto gemaakt. Wendy en Carlijn sloten vandaag aan ter versterking, nog dank daarvoor! De wedstrijd wordt vandaag gespeeld met een nieuwe wedstrijdbal, geschonken door Jan Elshof: waarvoor ook dank!

Nadat Yenna de dames het goede voorbeeld had gegeven door de tussen de verdediging van Raalte door te pingelen om vervolgens te scoren, werd er afgetrapt.

VIOS begon de wedstrijd sterk, net als de tegenstander. Het ging aardig gelijk op, maar de beste kansen waren wel voor de thuisspelende ploeg. Helaas werden deze nog niet bezegeld met een goal. Wel werd er gevochten voor elke bal en ging VIOS overtuigend de duels in. Voetballend speelde de tegenstander wat tactischer, maar dit wisten de Beltrumse dames goed te pareren. Ruststand 0-0.

Na de rust kwamen de VIOS-dames vastberaden uit de kleedkamer: er moest gescoord worden, en snel. Na een aantal minuten spelen was het dan ook raak. Ginny werkte een mooie pass van Anouk keurig af: 1-0. VIOS kreeg hierna ook nog vele kansen maar wist telkens op een haar na niet te scoren. Wel werd er beter vanuit de organisatie gevoetbald, waardoor Raalte nagenoeg geen kansen kreeg. Ook toen zij in het laatste kwartier nog wat extra druk naar voren probeerde te zetten, stond de Beltrumse verdediging haar mannetje. Eindstand: 1-0.

Misschien een magere uitslag als je kijkt naar de kansen, maar het gespeelde spel biedt genoeg perspectief voor de komende wedstrijden. Juventa is de volgende tegenstander, we spelen om 12.00 uur in Wierden. 

Opstelling: Anne – Esmee – Myrna – Monique - Annefleur ('46 Wendy) Kimberly ('55 Carlijn) – Dominique – Anouk – Kim – Sharon - Ginny

Fotoalbum VIOS B. VR1 - Raalte VR1

Klik op de foto voor meer foto's

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae