8 Mei VIOS B. VR 1 - Sp. Rekken VR1: 1-1

Zondag 8 Mei - De laatste wedstrijd van het seizoen speelden de dames thuis tegen Rekken. Gezien de blessures en pijntjes maar goed dat het seizoen is afgelopen. Anouk is vandaag ziek, dus ook deze vaste kracht achterin moeten we missen. Gelukkig hadden we Daphne en Esmee nog als back-up.

 

De uitwedstrijd hebben we destijds verloren, tijd om dit even recht te zetten. We begonnen weer sterk aan de wedstrijd. Dit resulteerde uiteindelijk in de 1-0 door een mooie actie van Dominique. Even later wist Rekken toch ook te scoren, waardoor we met een gelijke stand de rust in gingen: 1-1.

In de tweede helft ging het redelijk gelijk op, met een paar goede kansen van beide kanten. Bij een verdedigende actie kwam Sacha verkeerd terecht en liep een enkelblessure op. Dat betekende dat onze back-up Daphne niet in de goal kwam, maar in de spits! Dit deed ze overigens netjes.


Net voor tijd nog een uitbraak en goal van Sharon, maar de grensrechter vlagde voor buitenspel waardoor deze goal (in onze ogen onterecht) werd afgekeurd. Eindstand 1-1.

 

Na de wedstrijd werd onze ‘redder in nood’ Benny Krabbenborg nog in het zonnetje gezet. Super dat hij ons halverwege het seizoen uit de brand heeft geholpen. En ook Gerard Hartjes werd bedankt voor zijn trainingen op de donderdag. Klasse heren! Helaas zullen we het volgend jaar ook zonder Heleen en Mandy moeten doen, hun afscheid doen we op een later moment. Via deze weg in ieder geval bedankt dames!


Uiteindelijk zijn we nog als 6e geëindigd, iets wat we in de winterstop niet direct hadden verwacht. Er had misschien meer ingezeten als we ons spel meer wisten te ‘belonen’, maar dat heb je niet altijd zelf in de hand. We kunnen trots zijn op de teamprestatie, volgend seizoen verder bouwen! Met Roy Tammel als nieuwe trainer/leider hebben we hier alle vertrouwen in.

 

Via deze weg willen we ook onze supporters bedanken, fijn dat jullie er zijn om ons aan te moedigen! Speciale dank ook aan ‘onze’ fotografe Nicole van den Heuvel voor de mooie foto’s bij de wedstrijdverslagen!

 

Opstelling: Anne – Esmee – Myrna – Rebecca – Annefleur – Kimberly – Sacha (’60 Daphne) – Joyce – Sharon – Ginny - Dominique 

Fotoalbum VIOS B. VR1 - Sp. Rekken VR1

Klik op de foto voor meer foto's

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae