3 April VIOS B. VR1 - PAX VR1: 3-1

Zondag 3 April - Na verlies van koploper Trias twee weken geleden en de afgelaste wedstrijd tegen De Tukkers 2e Paasdag werd het weer tijd om punten te pakken tegen directe concurrent PAX. De vorige keer bleven de punten onterecht in Hengelo, tijd voor revanche! Of, zoals trainer Benny preekte: ‘Wi-j PAXe!’.

De eerste helft was VIOS de bovenliggende partij. Toch wisten de dames nog geen doelpunt te maken, al waren spitsen Sharon, Ginny en Dominique (die gelukkig weer terug is na haar blessure) een aantal keren dichtbij. In de rust staat het nog 0-0.

De opdracht voor de tweede helft was duidelijk: ‘doordrukken’ en voetballende oplossingen zoeken (en Mandy niet voor niets met de waterzak laten lopen). Het was Ginny die in de 48e minuut met een mooie actie de score opende: 1-0. Dat smaakte naar meer! Ondanks dat PAX meer druk probeerde te zetten was het Sharon die in de 73e minuut de 2-0 scoorde. Toch lukte het PAX om in de 79e minuut de aansluitingstreffer te maken, waardoor de laatste 10 minuten nog even heel spannend werden. Gelukkig bleven de VIOS-vrouwen ‘cool’ en werden kansen op een eventuele gelijkmaker vakkundig voorkomen. Toen Sharon in de 90e minuut nog de verlossende 3-1 maakte floot de scheids af. Eindstand: 3-1.

Een verdiende overwinning, waarbij weer een mooie teamprestatie is geleverd. Er is hard gestreden, ook wel te zien aan de mooie rode gezichten op de foto’s…

Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen ERIX/KSV 1 op het programma, om 12.00 uur in Vragender.

Opstelling

Anne - Myrna - Annefleur - Rebecca - Monique - Kimberly - Sacha - Anouk - Dominique ('42 Joyce) - Ginny - Sharon

Fotoalbum VIOS B. VR1 - PAX VR1

Klik op de foto voor meer foto's

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae