VIOS B. VR1 - Vaassen: 5-0

Zondag 21 Februari - Net als de heren, doen ook de vrouwen van VIOS B. goede zaken voor de tweede periode. Op deze regenachtige zondag wordt Vaassen met 5-0 van de mat geveegd.

De doelstelling van ad interim trainer Benny was duidelijk: het goede spel van vorige week doortrekken en door druk zetten al vroeg in de wedstrijd een doelpunt forceren. In de 11e minuut was het raak, na een sterke actie van Sharon belandt de bal in de lange hoek: 1-0. De 2-0 volgt er vlak achteraan, Rebecca weet de bal vanuit een vrije trap prachtig over de Vaassense doelvrouw te krullen. VIOS is in de eerste helft zeker de bovenliggende partij. De score wordt uitgebreid naar 3-0 als Anouk haar actie vanaf de rechter buitenkant beloont met een goal. Net voor rust valt de bal in de kluts opnieuw in het net: 4-0.

Na rust heeft VIOS meer moeite met de tegenstander. Er wordt druk gezet op de Beltrumse verdediging door 1-op-1 te voetballen, en het spel wordt slordiger. Toch weet Vaassen geen kansen te creëren. Sharon maakt de wedstrijd af met een prachtige bal in de kruising en daarmee blijft het 5-0.

Een belangrijke overwinning voor het zelfvertrouwen en de periodetitel. Volgende week staat er niets op het programma, een goed moment om te herstellen van blessures en pijntjes en voorbereidingen te treffen voor de belangrijke wedstrijd tegen directe concurrent De Tukkers. 

Opstelling
Anne - Myrna - Annefleur - Rebecca - Monique ('80 Danielle) - Kimberly - Sacha - Anouk - Sharon - Ginny ('60 Janneke) - Joyce
 

Fotoalbum VIOS B.VR1 - Vaassen VR1

Klik op de foto voor meer foto's

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae