13 Maart VIOS B. VR1 - LSV VR1: 10-1

Zondag 13 Maart - Na een mooie overwinning op Vaassen twee weken geleden en de afgelasting vorige week stonden de dames op scherp. Opnieuw winnen was het doel, dit keer tegen de hekkensluiter van de 3e klasse: LSV.

De wedstrijd begon sterk vanuit VIOS: door binnen alle linies goed druk te zetten werden er binnen een kwartier al 2 goals geforceerd. Steeds opnieuw werden er gaten in de verdediging gevonden waardoor de score eenvoudig uitgebreid werd. LSV wist toch nog 1 goal te maken door een kort moment van onoplettendheid. Met een mooie voorsprong werd er gerust. Onder het motto 'lekker uitvoetballen' wisten de dames ook de tweede helft nog een paar keer het net te vinden. Er werd goed gevoetbald en de spitsen werden met prachtige voorzetten en slimme steekballen vanuit het middenveld telkens weer in scoringspositie gebracht. Eindstand: 10-1.

Er was geen notitieboek binnen handbereik om het scoreverloop exact bij te houden, maar goals kwamen van: Joyce (4x), Ginny (4x), Monique (1x) en er was een eigen doelpunt van LSV (na een strakke voorzet van Anouk).

Zowel de 2e als 3e periode zijn nog mogelijk. Volgende week staat de wedstrijd tegen koploper Trias op het programma en 2e Paasdag wordt de wedstrijd tegen directe concurrent De Tukkers ingehaald. 


Opstelling

Anne - Myrna - Annefleur - Kimberly - Loes - Monique - Sacha - Anouk - Sharon - Ginny ('43 Rebecca) - Joyce

Fotoalbum VIOS B.VR1 - LSV VR1

Klik op de foto voor meer foto's

 

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae