1 Mei MEC/Bredevoort VR1 - VIOS B. VR1: 1-1

Zondag 1 Mei - Na afgelopen week een puike prestatie te hebben neergezet in Albergen door de Tukkers met 5-2 te verslaan wacht ons vandaag MEC/Bredevoort VR1. Door blessures van Anne, Loes en Monique moesten we vandaag beroep doen op gastspelers Daphne, Esmee en Chantal. 

VIOS begon voortvarend aan de wedstrijd en liet de dames van MEC/Bredevoort merken dat er momenteel weinig te halen valt voor de tegenstanders. De posities waren goed bezet en er werd volop gecombineerd. Hoewel MEC/Bredevoort al geruime tijd niet had verloren bekroop hen de angst dat dit vandaag wel eens kon veranderen. Er werd geprobeerd fysiek het tij te keren. Maar ook hier viel door MEC/Bredevoort weinig eer te behalen want de VIOS-dames stonden ook op dit gebied hun 'mannetje'.

Keepster Daphne was als sluitpost op de juiste momenten aanwezig. De verdediging, waarin Esmee moeiteloos meedraaide, stond goed. Ook de posities op het middenveld werden goed bezet zodat onze aanvalsters goed konden worden ingeschakeld en steeds weer voor dreiging zorgden richting de goal van MEC/Bredevoort. Na ongeveer 15 minuten spelen viel de terechte 1-0 voor VIOS door Sharon. Hierna ging de wedstrijd gelijk op, maar toch wist de spits van MEC/Bredevoort net voor rust de gelijkmaker te scoren.

Na de rust pakte VIOS de wedstrijd weer op. We waren duidelijk de bovenliggende ploeg. Enkele goede kansen gingen helaas verloren en ook de arbitrage liet wat steekjes vallen, maar de dames gaven niet op. Ook niet nadat de moegestreden Esmee werd vervangen door Chantal, die goed inviel. Er werd voornamelijk op de helft van MEC/Bredevoort gevoetbald, ze kropen een paar keer door het oog van de naald.

De 3 punten hadden mee naar Beltrum gemoeten, maar de bal blijft rond... We kunnen wederom terugkijken op een zeer goede wedstrijd. Naast Heren 1 laat momenteel zeker ook Dames 1 zien dat ze op de goede weg zijn.

Volgende week wacht ons Rekken, onze laatste wedstrijd van dit seizoen. Om 12.00 uur op Sportpark de Sonders. De intentie is zeker om het seizoen goed af te sluiten en aan Beltrum te laten zien dat de VIOS-vrouwen goed bezig zijn. 


Opstelling
Daphne - Myrna - Annefleur - Rebecca - Esmee ('70 Chantal) - Kimberly - Joyce - Anouk - Dominique - Ginny - Sharon

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae