Afbeelding: KSV - thuis (web)

VIOS - KSV: 5- 1

Zondag 9 Oktober – Na een moeizame eerste helft neemt VIOS in de tweede helft afstand van KSV.

 

Vandaag de derde wedstrijd van de competitie 2022-2023. Tegenstander is KSV uit Vragender. De eerste wedstrijd wisten zij te winnen van Keijenburgse Boys terwijl vorige week werd verloren van Erix. Bij VIOS is Tom Walterbos afwezig door een blessure opgelopen in de wedsstrijd met O23 afgelopen donderdag. Voor Bob Groot Kormelink betekent dat een plek in de basis. 

 

VIOS begint sterk en heeft al snel een overwicht. Het combineert makkelijker dan KSV dat vooral veel duelkracht en intensiteit op de mat legt. VIOS heeft de meeste kansen en het spel speelt zich vooral af op de helft van KSV. Toch komt KSV op een 0-1 voorsprong wanneer een corner wordt binnengekopt. Een minuut later is er alweer een grote kans voor VIOS wanneer vanuit een inworp Bob een kopkans krijgt. VIOS blijft overwicht houden en de supporters worden enigszins gerustgesteld wanneer Douwe ten Have in de 40e minuut een aanval opzet en zelf tot afronding komt. 1-1 en dat is ook de ruststand.

 

Vandaag niet alleen koffie maar ook Bratwurst en schnaps. Heren-3 heeft vandaag kantinedienst met als thema 'Anrie's Army Oktoberfest'.  Heren-1 heeft voldoende aan een kop thee en neemt in de tweede helft afstand. In de 50e minuut schiet Bob de bal droog binnen en is Bouke attent na een scrimmage. Het staat dan 3-1. Bij KSV is het verzet hiermee wel gebroken. De intensiteit van de eerste helft is er niet meer en er komt meeer ruimte. Invaller Lars Kroeze maakt hier gebruik van maar wordt onderuit gehaald in het strafschopgebied. Freek Helmers schiet de penalty binnen en brengt de stand op 4-1.

 

Als laatste vandaag scoort Ruud Westhof de 1-5. Hij hoeft de bal maar binnen te wandelen na een afgemeten voorzet van Raun te Bogt. Hiermee is de eindstand bereikt en kan VIOS drie zeer verdiende punten bijschrijven. Volgende week een uitwedstrijd tegen Ulftse Boys. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

1-1: Douwe ten Have

1-2: Bob Groot Kormelink

1-3: Bouke Ratering

1-4: Freek Helmers

1-5: Ruud Westhof

Fotoalbum VIOS - KSV

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae