Afbeelding: Rietmolen - uit  (web)

Rietmolen - VIOS B: 2 - 5

Zondag 8 Maart - Freek Helmers is man van de wedstrijd in en tegen Rietmolen!

 

In Rietmolen is het Supersonntag en in de kantine is het aangenaam gezellig. Voor het weer geldt dat niet. Het is koud, het regent en er staat een stevige wind. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt vrijwilliger Werner Leferink extra in het spreekwoordelijke zonnetje gezet.

 

Al in de eerste minuut komt VIOS op voorsprong wanneer Wim Helmers met precisie een vrije trap binnen schiet. Dat is een lekker begin! In het vervolg van de eerste helft laat Rietmolen veel strijdlust zien. Het zit er kort op en zet snel druk maar creëert weinig. VIOS gaat hier niet handig mee om en speelt slordig. Bij vlagen kun je zien dat er wel voetbal in de ploeg zit maar als collectief gaat het door de ondergrens. Er worden wel enkele kansen uitgespeeld maar deze zijn niet aan Jurgen Wiegerinck besteed. Toch is de ruststand 0-2 wanneer Freek Helmers scoort na goed werk van Tom Walterbos. 

 

Na de thee wordt de voorsprong binnen 10 minuten uitgebouwd naar 0-4. Nog eens tweemaal Freek, de gebroeders zijn op dreef en nemen de gehele productie tot dan voor hun rekening. Na 55 minuten heeft Rietmolen een grote kans maar vrij voor doel wordt gemist. Meteen hierna heeft Jurgen Wiegerinck de hoek voor het uitzoeken. Hij kan nog met huis bellen, maar wellicht is dat juist het probleem. De kans wordt gemist want hij kopt voorlangs. Tot schrik van de VIOS-supporter staat het 10 minuten later zelfs 2-4. Verslapping, gebrek aan concentratie en individuele fouten hebben tot gevolg dat Rietmolen tweemaal weet te scoren. 

 

In de 71e minuut weet Jurgen dan toch het net te vinden, staat het 2-5 en is de overwinning een feit. Drie punten worden meegenomen naar Beltrum na een matige wedstrijd. Bij vlagen is te zien dat VIOS goed kan voetballen maar vandaag laat het dat te weinig zien. Weet VIOS nog een paar extra procenten te vinden en het niveau wat het kan halen met een grotere regelmaat te etaleren dan is er nog het een en ander mogelijk. De komende wedstrijden tegen Markelo, Neede en Diepenheim zullen dat moeten uitwijzen.

 

Volgende week eerst uit tegen Markelo. Aanvang 14.00 uur. 

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Wim Helmers

2-0: Jurgen Wiegerinck

3-0: Freek Helmers

4-0: Freek Helmers

5-2: Freek Helmers

Fotoalbum Rietmolen - VIOS B

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae