Afbeelding: Sp Rekken - uit (web)

Sp Rekken - VIOS B: 2 - 2

Net als VIOS is Rekken de laatste weken in goeden doen. Het is een wedstrijd voor de strijd om de aansluiting.

 

VIOS is hier goed van doordrongen en laat via goede mogelijkheden zien dat het voor de volle winst komt. Toch is het Rekken dat lichtelijk tegen de verhouding in na een halfuur op 1-0 voorsprong komt. De schrik slaat VIOS om het hart en laat zich zeven minuten later nogmaals verrassen en de 2-0 verschijnt op het scorebord. Even later laat VIOS zien waarvoor het is gekomen via een fraaie voorzet van Freek Helmers weet Jurgen Wiegerinck al koppend af te drukken. De aansluiting is een feit en vol vertrouwen kan naar de tweede helft worden uitgekeken.
 

Wanneer de toeschouwers hun staanplaatsen weer innemen is het technicus Ian Groot Zevert die via een fraai schot vanaf de achterlijn voor de 2-2 zorgt. De tweede helft is duidelijk voor VIOS. Kansen worden gecreëerd. Het echte geluk ontbreekt; Wim Helmers net over, Freek Helmers tegen de paal en Bob Groot Kormelink mist na een fraaie actie net de kracht om een Beltrumse overwinning op het bord te krijgen.

 

De eindstand blijft 2-2. Hiermee kan Rekken tevreden zijn en voor VIOS blijft een katerig gevoel over.  Donderdagavond om 19.30 uur wordt de competitie vervolgd in Lievelde tegen Erix.

 

Doelpuntenmakers:

1-2: Jurgen Wiegerinck

2-2: Ian Groot Zevert

 

fotoalbum Sp. Rekken - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae