Afbeelding: MvR - thuis (web)

VIOS B - MvR: 4 - 1

Zondag 7 Oktober - VIOS behaalt de eerste overwinning in de 3e klasse. De wijze waarop smaakt naar meer.

 

In juni moest VIOS nog de meerdere erkennen in MvR. In de promotiewedstrijden waren onze vrienden uit ’s Heerenberg te sterk en dwongen in Beltrum rechtstreekse promotie af. Vandaag was het een andere wedstrijd. Ons eerste gooide alle schroom van zich en af en ondanks dat MvR de competitie uitstekend was gestart, was het VIOS dat de wil oplegde.

 

Het begin ging over en weer, waarbij binnen de 10 minuten de gasten al na een defensieve fout de 0-1 aantekende. VIOS liet zich niet van de wijs brengen en nam het heft in handen. Enkele goede kansen bleven onbenut. Het publiek voelde het al aan, en wist dat het vandaag niet fout kon gaan. Na ruim een half uur bracht Freek Helmers VIOS langszij.

 

In de tweede helft domineerde VIOS. Bob Groot Kormelink schoot na een uur spelen een vrije trap droog in. Het schot was meer verrassend dan onhoudbaar. Even later was het Freek Helmers die een schot van Bob Groot Kormelink licht toucheerde. De beelden van Mik Bosch gaan uitwijzen of dan wel Bob, danwel Freek de goal op zijn naam krijgt. De 3-1 was zeker voor Bob en de 4-1 voor de voortreffelijk spelende Ian Groot Zevert.

 

VIOS heeft de afgelopen wedstrijden laten zien een echte derde klasser te zijn. Als het team bewust wordt van de mogelijkheden, dan liggen er nog mooie dingen in het verschiet. Laat je niet afleiden door bijzaken, maar houd de focus op het voetbal. Het publiek gelooft er in!

 

Volgende week gaan we naar Zevenaar. Lijstaanvoerder OBW wacht op ons. Het publiek ziet er naar uit.

 

Doelpuntenmakers;

1-1: Freek Helmers

2-1: Bob Groot Kormelink

3-1: Bob Groot Kormelink/Freek Helmers

4-1: Ian Groot Zevert

Fotoalbum VIOS B. - MvR

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - MvR

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae