Afbeelding: Keijenburgse Boys - uit (web)

Keijebnburgse Boys - VIOS: 1 - 3

Zondag 6 November – VIOS wint het vechtvoetbal van Keijenburgse Boys. Eindstand 1-3.

 

Vorige week werd thuis verloren van Reünie. Teleurstellend maar het is niet anders. Vandaag een uitwedstrijd tegegen Keijenburgse Boys. Altijd lastig voor VIOS maar ook mooie herinneringen aan de promotie/degradatie wedstrijd van enkele jaren geleden. Voorafgaand wordt bekend gemaakt dat hoofdsponsor Staja het contract met twee jaar verlengd. Al 38 jaar steunen zij de club uit Keijenburg. Respect hiervoor en genoeg reden voor een bloemetje.

 

De wedstrijd zelf is niet goed. Het is rommelig en er is veel onnodig balverlies. Keijenburgse Boys neemt initiatief en vecht zich in de wedstrijd. VIOS weet geen goed combinatiespel op de mat  te leggen en gaat mee in de duels. Toch komt het na en half uur op voorsprong wanneer Bob Groot Kormelink en Ruud Westhof een mooie aanval opzetten. Een aanval uit het zogenaamde boekje. Ruud legt terug vanaf de achterlijn en Bob schiet onberispelijk binnen. Dit lijkt de ruststand te worden maar engszins onverwacht maakt Keijenburgse Boys gelijk in de 45e minuut.

 

Na de rust komt Ian Groot Zevert de onzichtbare Freek Helmers aflossen. Twan te Woerd breekt de ban wanneer hij in de 52e minuut schitterend binnenkopt uit een corner. Vanaf dat moment gaat het beter lopen bij VIOS. Invaller Ian speelt een goede invalbeurt en is dichtbij een doelpunt wanneer hij na ruim een uur de lat raakt. Het is een fase waarin VIOS het beste van het spel heeft. Er worden verschillende kansen uitgespeeld. Een doelpunt wordt ook nog afgekeurd vanwege buitenspel. Bouke Ratering weet toch de 1-3 op het scorebord te brengen en zijn inzet en harde werken wordt hier mee beloond. 

 

Na afloop wordt duidelijk dat Reünie verliest van GWVV en de achterstand van VIOS op de koploper terug is gebracht tot twee punten. Wordt het weekend in ieder geval voor de VIOS supporter prettig afgesloten. 

 

Volgende week een speelt VIOS thuis tegen Erix. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Bob Groot Kormelink

1-2: Twan te Woerd

1-3: Bouke Ratering

Fotoalbum Keijenburgse Boys - VIOS

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae