Afbeelding: GWVV - uit (web)

GWVV - VIOS B: 2 - 4

Vandaag de topper in de 4e klasse C, de nummers twee en drie ontmoeten elkaar in Varsselder. Niet alleen Beltrum laat zien waarin een kleine gemeenschap groot kan zijn, ook in Varsselder weten ze van wanten. Een prachtige multifunctionele accommodatie, sportpark 'de Buitenham'.

 

In de eerste helft heeft VIOS het meeste balbezit, niet altijd weet het dit in goed spel om te zetten. Er is wel een licht overwicht maar GWVV toont zich effectiever. Na 15 minuten wordt een vrije trap van net buiten het strafschopgebied gekeerd door Lars Kroeze, maar GWVV is alert in de rebound en scoort de 1-0.  In het verdere verloop van de eerste helft heeft VIOS een overwicht en na ongeveer een half uur spelen krijgt het een penalty. Jurgen Wiegerinck neemt de verantwoording maar mist!  Vlak voor tijd toch de beloning voor het vertoonde spel wanneer Freek de gelijkmaker scoort. 

 

In de tweede helft weet VIOS snel afstand te nemen. Een geweldige actie van Bob Groot Kormelink maakt dat Jurgen Wiegerinck de 1-2 kan aantekenen. Hierna volgt er al snel een penalty. Tom Groot Zevert weet te melden dat broer Rik Groot Zevert er nog nooit één gemist heeft en hij kan dat na vandaag blijven vertellen. Hierna de 1-4 door Wim Helmers waarbij er gevlagd wordt voor buitenspel, maar dit wordt niet overgenomen door de arbitrage. Vrij snel volgt de 2-4 en speelt VIOS het niet slim uit. Het gaat mee in het opportunistische spel en keeper Lars Kroeze weet nog enkele malen goed redding te brengen. 

 

Een verdiende overwinning voor VIOS waarmee het de tweede plaats in de ranglijst overneemt van GWVV. Volgende week is er een beker en inhaalprogramma. Volgende competitiewedstrijd op 19 November, thuis tegen MEC.

 

Doelpuntenmakers:

1-1: Freek Herlmers

1-2: Jurgen Wiegerinck

1-3: Rik Groot Zevert

1-4: Wim Helmers

 

fotoalbum GWVV - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae