Afbeelding: KSV -  uit (web)

KSV - VIOS: 0 - 2

Zondag 5 Maart – VIOS wint maar de scheidsrechter is de beste man van het veld!

 

KSV gaat fel van start en probeert hoog druk te zetten. Tot grote kansen leidt dit niet en VIOS probeert zich er met verzorgd spel onderuit te spelen.

 

Dit blijkt moeilijk op 'de Bult' in Vragender. Veelal wordt er slordig gespeeld en het veld en de tegenstander werken er ook niet aan mee. Voormalig voetbaltrainer Bert Jacobs zou het omschrijven als hotseknotsbegoniavoetbal! Toch zijn de beste mogelijkheden in de eerste helft voor VIOS.

 

We noteren hierbij twee afstandsschoten van Tom en twee vrije trappen vanaf rand strafschopgebied. De vrije trap van Ruud toucheert de lat en de vrije trap van Tom wordt door de Vragender keeper knap uit de bovenhoek getikt. De beste mogelijkheid gaat voorbij aan Bouke wanneer deze overschiet na een mooie aanval over de rechtervleugel met een voorzet van Ian. Ruststand is 0-0.

 

In de tweede helft komt VIOS snel op een 0-1 voorsprong. Na een corner wordt de bal afgeslagen door Vragender. Rand strafschopgebied weet Ian de bal op te vangen en schiet de bal diagonaal en kiezelhard binnen. Pracht doelpunt!. In het vervolg wordt er strijd geleverd en verzuimd VIOS afstand te nemen. Je maakt het jezelf dan onnodig moeilijk en VIOS komt na 75 minuten goed weg met een bal op de paal.

 

In blessuretijd zorgen Tom en Freek voor de 0-2 waarbij vooral Freek koelbloedig blijft en de bal rustig binnen tikt. Drie punten zijn binnen en dat is prettig. Met wedstrijden tegen Ulftse Boys en Reünie in de komende 14 dagen zal het voetbal wel beter moeten worden om de koppositie te kunnen behouden.

 

Zondag 12 Maart speelt VIOS in Beltrum om 14.00 uur tegen Ulftse Boys.

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Ian Groot Zevert

0-2: Freek Helmers

Fotoalbum KSV - VIOS

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae