Afbeelding: VVO - thuis (web)

VIOS B - VVO: 0 - 1

Zondag 4 November - VIOS lijdt de eerste thuisnederlaag van het seizoen 2018-2019.

 

Gisteravond was het buutavond en het lijkt alsof de spelers van Manfred Graven er nog last van hebben. VIOS is steeds een stap te laat en er worden maar weinig duels gewonnen. VVO heeft dan ook het beste van het spel en komt na een bekeken kopbal op een 0-1 voorsprong. Na een half uur begint VIOS dan wel beter te spelen maar het gaat rusten met een 0-1 achterstand. Verdiend, ondanks een prachtige kans voor Jurgen Wiegerinck vlak voor rust. 

 

In de tweede helft licht de bal vrijwel meteen in het net achter Lars Kroeze maar het doelpunt wordt afgekeurd. VIOS komt de tweede helft beter voor de dag en weet een behoorlijk aantal kansen te creëren. Lat en kruising staan in de weg bij pogingen van Bob Groot Kormelink en een vrije trap van Ruud Westhoff. Het zit momenteel niet mee. Jurgen Wiegerinck krijgt van dichtbij misschien wel de beste kans maar weet niet te scoren. Een 0-1 nederlaag is dan ook een feit. VVO komt hiermee op een gelijk aantal punten als VIOS. Een dure nederlaag?

 

Het geluk staat vooralsnog niet aan de kant van VIOS. Maar, blijf je ervoor werken, dan komt het een keer jou kant op. Doorgaan dus! Volgende week is er beker programma. Over twee weken naar FC Trias. Deze wedstrijd zal om 14.00uur beginnen.

 

Doelpuntenmakers;

geen

Fotoalbum VIOS B. - VVO

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - VVO

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae