Afbeelding: AD 69 - thuis (web)

VIOS - AD '69: 2 - 1

Zondag 4 December – Vorige week verloor VIOS van zichzelf, vandaag wint het van zichzelf!

 

Vorige week verloor Reünie op zaterdag van Lochem en had VIOS op zondag de mogelijkheid de koppositie over te nemen. Helaas liet het deze mogelijkheid liggen en trainers Maarten te Velthuis en Nick van der Luyt spraken de groep er afgelopen week op aan. VIOS speelde dominant en ja, er werden de nodige mogelijkheden gecreëerd. Maar wanneer je mee wil doen om de prijzen moet je soms ook andere kwaliteiten tonen.

 

Veelzeggend dat vandaag Wim Helmers de eerste gele kaart pakte. Dit na een opening waarin niet VIOS maar AD '69 domineerde. De beste mogelijkheden waren voor AD ’69 en het was maar goed dat Flin redding wist te brengen. Toch komt VIOS in de eerste helft op voorsprong wanneer Bouke een afgeslagen voorzet van Ian toch weet binnen te werken. Vlak voor rust kopt Bouke ook nog eens de 2-0 tegen de touwen waardoor VIOS met een 2-0 tussenstand aan de thee mag. Niet verdiend, maar de thee smaakte er niet minder om!

 

In de tweede helft wordt het vooral spannend, mede mogelijk gemaakt door de scheidsrechter. Op momenten was de scheidsrechter compleet onnavolgbaar in zijn besluitvorming. Was hij een speler geweest, dan oversteeg hij zelfs het orakel van betondorp. Buitengewoon maar liever zie je het anders. Op momenten vraag je je zelfs af of de wedstrijd niet uit de hand gaat lopen.

 

Juist daarom is het toch knap dat VIOS de wedstrijd met drie punten weet af te sluiten. Er worden weliswaar meerdere kaarten geïncasseerd maar de punten zijn binnen en vandaag wordt ook nog de koppositie van Reünie overgenomen. Voetballend een mindere prestatie maar mentaal stijgt VIOS boven zichzelf uit. Volgende week winnen en de nietszeggende titel ‘Herbstmeister’ is binnen. Zou toch prettig zijn in de donkere dagen voor de winterstop.

 

Volgende week dus een uitwedstrijd tegen Meddo. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Bouke Ratering

2-0: Bouke Ratering

Fotoalbum VIOS - AD '69

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae