Afbeelding: Rood Zwart - thuis (web)

VIOS - Rood Zwart: 3 - 1

Zondag 31 Oktober – Vorige week speelde VIOS een wervelende eerste helft waarin vv Twenthe geheel zoek werd gespeeld.  Voorafgaand aan het seizoen sprak trainer Kevin Vos de verwachting uit dat VIOS mee zal draaien in bovenste regionen van de ranglijst. Een periodetitel behoort tot de doelstellingen en afgelopen week toonde VIOS aan dat dat mogelijk is. Hoe zal het vandaag gaan? De VIOS supporters zijn in ieder geval goed gemutst en kijken uit naar een mooie strijd!

 

Om één en ander een vervolg te kunnen geven zal vandaag de wedstrijd tegen Rood Zwart ook gewonnen moeten worden. En dat gebeurde met overtuiging. Het was geen wervelwind als vorige week in de eerste helft, maar VIOS staat goed. In de eerste 20 minuten bouwt VIOS een licht overwicht op en wordt het steeds dominanter. Rood Zwart gaat al snel over op mandekking en komt zelf niet aan goed voetbal toe. VIOS zet druk en dwingt daarmee fouten af bij Rood Zwart. Goed doorzetten van Freek leidt tot balverlies bij Rood Zwart waarna Freek de bal op de paal lobt. Jurgen is attent en tekent de 1-0 aan. Freek scoort nog een keer voor de rust maar wordt terug gefloten vanwege buitenspel.

 

In de tweede helft komt VIOS al snel op 2-0 door Wim Helmers. In het vervolg worden er verschillende mooie aanvallen op de mat gelegd maar wordt er niet effectief met de kansen om gegaan. Met opportunistisch spel weet Rood Zwart toch enkele mogelijkheden te creëren maar Flin weet zijn doel nog schoon te houden. Na 76 minuten is de wedstrijd gespeeld wanneer Freek naar de 3-0 countert.  Enige smet is de 3-1 die valt uit een schitterend afstandsschot.

 

Na deze overwinning neemt VIOS de tweede plek in op de ranglijst. Volgende week dus een topper. VIOS speelt dan tegen koploper Markelo en heeft daarmee een proefexamen. Kan VIOS echt mee doen om de bovenste positie? Volgende week komt er meer duidelijkheid!

 

Scheidsrechter Nienhuis viel niet op en fluitte een goede wedstrijd! Volgende week speelt VIOS tegen Markelo. Aanvang 14.00 uur.


Doelpuntenmakers:

1-0: Jurgen Wiegerinck

2-0: Wim Helmers

3-0: Freek Helmers

Fotoalbum VIOS B. - Rood Zwart

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae