Afbeelding: VVO - uit (web)

VVO - VIOS B: 5 - 3

Zondag 31 Maart - VIOS lijdt een nederlaag in Velp maar verliest vooral van zichzelf!

 

Vorige week boekte VIOS een prima overwinning in Doetinchem. De supporters hebben er vertrouwen in dat ook vandaag punten gepakt kunnen worden. Helaas liep het anders.

 

De eerste kansen zijn voor VVO en binnen 10 minuten staat het 2-0. VIOS is in wintertijd blijven hangen en het lijkt wel Sinterklaas danwel Kerst, zoveel cadeaus worden weggegeven in de eerste helft. In de 36 minuut scoort Bob Groot Kormelink na goed werk van Jurgen Wiegerinck de aansluitingstreffer maar de ruststand is 4-1. VVO kan vanaf de zijkanten makkelijk voorzetten en in het centrum wordt ook te veel ruimte gegeven. Binnen vijf minuten weet het twee keer te scoren.

 

Na de rust scoort VIOS snel de 2-4 door Ian Groot Zevert en binnen het uur staat het 3-4 door Bob Groot Kormelink. De VIOS-supporter gaat er nog eens voor zitten en in het vervolg krijgt VIOS nog enkele mogelijkheden. Het zit niet mee wanneer de scheidsrechter een handsbal van VVO binnen het strafschopgebied over het hoofd ziet. Even later laat hij grensrechter Bob Hartjes weer eens in de kou staan en geeft een corner waaruit de 5-3 wordt gescoord. De wissels van de backs, Ruud Westhoff en Chiel Dreierink vallen in, zijn logisch en een verbetering. Conclusie is echter dat VIOS ten eerste van zichzelf verliest. Het is zelf niet resoluut genoeg en moet dus eerst bij zichzelf te rade gaan. 

 

Volgende week weer een uitwedstrijd. Nu naar SML in Arnhem, aanvang 14.00 uur.

 

Doelpuntenmakers;

1-2: Bob Groot Kormelink

2-4: Ian Groot Zevert

3-4: Bob Groot Kormelink

Fotoalbum VVO - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae