Afbeelding: VDZ - uit  (web)

VDZ - VIOS B: 2 - 0

Zondag 30 September - VIOS speelt vandaag tegen VDZ uit Arnhem. Een nieuwe en onbekende tegenstander met een nieuwe invulling van de twaalfde man!

 

In de eerste 10 minuten heeft VIOS het beste van het spel en ook enkele mogelijkheden om te scoren. Hierna neemt VDZ de regie in handen. Het is technisch vaardig en koppelt dat aan snelheid. In deze fase is VDZ feller dan VIOS en een eerste waarschuwing volgt al snel. Een schot dat op de lat boven de goed keepende Jochem Scharenborg landt. Niet veel later is het toch raak en kijkt VIOS tegen een 1-0 achterstand aan. In het vervolg weet VIOS ook enkele kansen te creëren, éénmaal wordt de paal geraakt. De ruststand is 1-0.

 

In de tweede helft blijft VIOS aandringen. Bij één van de mogelijkheden raakt Freek Helmers tot tweemaal toe de lat. Jurgen Wiegerinck en Twan te Woerd komen binnen de lijnen en VIOS gaat opportunistischer spelen. VDZ loert op de counter en is hier succesvol mee. VIOS blijft proberen maar weet het net niet te vinden.

 

Vandaag een leermoment voor de ploeg van Manfred Graven. Fouten worden afgestraft en de kansen zijn schaarser dan in de 4e klasse. Toch toont VIOS aan dat het mee kan komen en een gelijkspel zou een terechte uitslag zijn geweest. De efficiëncy en effectiviteit zal beter moeten om regelmatig punten te scoren.

 

Volgende week thuis tegen MvR. Een kans op revanche voor de nederlaag in de nacompetitie afgelopen seizoen. 

 

Doelpuntenmakers;

geen

Fotoalbum VDZ - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae