Afbeelding: Neede - uit  (web)

Neede - VIOS B: 2 - 2

Zondag 3 November - VIOS deelt de punten met Neede. Man van de wedstrijd? Scheidsrechter Mahadewsing!

 

Kevin Vos en Ruud Denekamp zijn afkomstig uit Neede. Wederom een speciale wedstrijd voor ons trainersduo. In Neede heeft men hier rekening mee gehouden. Mooie sfeeracties voorafgaand aan de wedstrijd brengt het goed opgekomen publiek al vast in een goede stemming. De wedstrijd staat onder leiding van de heer Mahadewsing en deze ontpopt zich tot man van de wedstrijd.

 

In de eerste helft is de eerste kans voor VIOS. Jurgen Wiegerinck weet dit niet in een doelpunt om te zetten. Jammer maar helaas. Neede hanteert vooral de lange bal en het dwingt hiermee een aantal corners af. Na een klein kwartier is het raak uit zo een corner. Freek Helmers wordt naar de grond gewerkt, keeper Flin wordt hierdoor afgeleid en grijpt weifelend in. Neede kopt binnen en VIOS kijkt tegen een 1-0 achterstand aan. Meteen hierna weet Neede een goede aanval op te zetten en staat het bijna 2-0. Toch blijft het allemaal vrij mat. Onnauwkeurigheid van beide kanten kenmerken het spel. Freek Helmers is dichtbij wanneer hij op doel kopt en de bal op de lijn wordt gestopt. Een goede individuele actie van Ian breekt de ban. Jurgen Wiegerinck wordt in stelling gebracht en deze kopt via de lat binnen. Een knappe goal en het staat 1-1. In de 40e minuut leidt een aanval van Neede via lat en een rebound tot een doelpunt. Echter scheidsrechter Mahadewsing heeft een overtreding gezien en geeft Neede een vrije trap. VIOS komt hiermee goed weg en met een 1-1 op het scorebord wordt er aan de thee begonnen.

 

In de tweede helft is Douwe ten Have ingebracht. Al snel krijgt hij een gele kaart. Vriend en vijand zich verbazen over het waarom. Douwe brengt in ieder geval duelkracht en helpt eraan mee dat VIOS meer grip krijgt op het middenveld. Ian dribbelt er weer op los en zorgt voor het eerste gevaar. Ian neemt in de 52e minuut ook een corner. Het is een nieuwe variant waarbij de bal laag wordt ingebracht. Twan komt in bij de eerste paal en schiet kiezelhard binnen. Mooi uitgespeeld en het staat 1-2. Niet veel later wordt om onduidelijke redenen een aanval van VIOS afgefloten. Jurgen heeft de bal nog wel tegen de touwen gejaagd maar scheidsrechter Mahadewsing geeft Neede een vrije trap. Tot overmaat van ramp wordt Douwe ten Have op een tweede gele kaart getrakteerd. Naar het waarom is het gissen, Douwe moet vertrekken en VIOS moet het laatste half uur met tien man de overwinning zien binnen te slepen. VIOS vecht, toont inzet en weet ook met een man minder enkele kansten uit te spelen. Neede blijft de lange bal hanteren en ook probeert het met schoten van afstand. In de 89e minuut heeft het succes en staat het 2-2. Dat is zuur!

 

Twee doelpunten om dubieuze redenen niet toegekend en zes gele kaarten uitgedeeld. Scheidsrecher Mahadewsing weet de aandacht op zich te vestigen en kroont zich zelf zo tot man van de wedstrijd. VIOS verliest twee punten en mag het volgende week thuis tegen Markelo opnieuw proberen. Aanvang 14.00 uur. 

 

Doelpuntenmakers;

1-1: Jurgen Wiegerinck

1-2: Twan te Woerd

Fotoalbum Neede - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae