Afbeelding: 2018-nacompetitie eerste ronde HC 03 (web)

VIOS B - HC '03: 2 - 1

Zondag 3 Juni - VIOS laat feestweekend langer duren.

 

Door een 2-1 overwinning op HC’03 is VIOS de nacompetitie goed begonnen. Het feestgevoel dat zaterdag met een perfect georganiseerde KNVB-finaledag, en de bekerwinst van JO17-01, werd ingezet, kreeg zondag een mooi vervolg.

 

HC’03 begon scherper aan de wedstrijd. Daar waar VIOS enige plankenkoorts liet zien, wisten de gasten het eerste halfuur het beste van spel te maken. Los van het feit dat VIOS zichzelf ook enkele mogelijkheden gunde. Toch opende Cas Evers in de 32e minuut de score namens HC’03. Vanaf dat moment kreeg VIOS meer grip op de wedstrijd. Het was Ian Groot Zevert die na een fraaie actie Jurgen Wiegerinck wist te lanceren. Op slag van rust stond een verdiende 1-1 op het bord. De tweede helft bleef VIOS het initiatief houden. Het werd ongemeen spannend. Zeker mag onze keeper Lars Kroeze genoemd worden. Door goed keeperswerk zorgde hij er voor dat HC’03 niet terug kon komen. In blessuretijd maakte de uitstekend spelende Jurgen Wiegerinck de bevrijdende 2-1.

 

Complimenten aan het gehele elftal. Er is hard gewerkt voor de volgende ronde in de nacompetitie. Volgende week wacht Keijenburgse Boys op ons. Zij versloegen vandaag MEC met 3-0 en vechten voor klassebehoud. De wedstrijd begint om 14.00 uur in Keijenborg.

 

Doelpuntenmakers;

1-1: Jurgen Wiegerinck

2-1: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - HC '03

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - HC'03

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae