Afbeelding: FC Trias - thuis (web)

VIOS B - FC Trias: 1 - 1

Zondag 3 Februari - VIOS speelt in de laatste minuut gelijk tegen FC Trias. VIOS begint zonder de geschorste Boet Leemreize en de geblesseerde Ron Maarse. Tom Walterbos maakt zijn debuut in de basis elf. FC Trias scoort als eerste maar wordt teruggefloten vanwege buitenspel. In de eerste helft komt VIOS op een 1-0 voorsprong door Ian Groot Zevert. 

 

In de tweede helft kreeg VIOS een aantal uitgelezen mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen, zeker nadat Twan de Roos van FC Trias met twee keer geel het veld moest verlaten. Vooral Jurgen Wiegerinck had de mogelijkheid om de wedstrijd in het voordeel van VIOS te beslissen. Helaas faalde hij. Oude voetbalwetten blijven van kracht en in de laatste minuut scoort FC Trias de gelijkmaker.

 

Wederom gaan belangrijke punten verloren. Wat als de wedstrijden van heren-1 niet langer dan 80 minuten zou duren? Rekenkundig hadden we dan een punt of tien meer behaald en stonden we op een veilige plek. Als telt niet en we hebben het te doen met de feiten. Volgende week uit naar Pax in Hengelo. Opnieuw beginnen! Een keer zal het lukken de drie punten binnen te slepen. De VIOS-spelers moeten vanaf nu stuk voor stuk uitstralen dat ze de besten zijn. 'Beltrumse krijgers met een killersinstinct'! Of zoals FC Trias na afloop zei: 'Iedereen weet dat VIOS één van de betere ploegen is van 3C, behalve VIOS zelf!

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Ian Groot Zevert

Fotoalbum VIOS B. - FC Trias

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae