Afbeelding: vv Reünie - thuis (web)

VIOS B - Reünie: 0 - 1

Vandaag speelt VIOS tegen koploper Reünie uit Borculo. De laatste twee competitierondes heeft de selectie van Reünie de wedstrijden van VIOS bezocht. Eigen wedstrijden waren afgelast en dus maakte men van de nood een deugd. 

 

Al na 3 minuten komt Reünie op voorsprong. Bij de supporters van VIOS ontstaan al enkele doembeelden. Na ongeveer een kwartier weet VIOS zich te herpakken en enkele kansen te creëren. Toch zijn zowel Arno Knapen, trainer van Reünie als ook Manfred Graven niet tevreden met het spel. Beide partijen hanteren de lange bal en tot veel uitgespeelde kansen leidt het niet. De jonge scheidsrechter Pelgrom staat veel toe maar is niet altijd even consequent. Verschillende overtredingen, aan beide zijden, ontgaan hem. Zo ook een handsbal van Reünie binnen het strafschopgebied, maar wellicht is dat ook wel het geluk van de koploper. 

 

In de tweede helft is VIOS zeker in de eerste twintig minuten de sterkere. Tot veel uitgespeelde kansen leidt het dan wel niet maar het is een boeiend gevecht waarbij Reünie onder druk staat. Reünie weet zich hier niet onder uit te voetballen en probeert dan ook uit een ander vaatje te tappen, het vaatje provocatie. Scheidsrechter Pelgrom treedt niet op, krijgt het moeilijk en je vraagt je af of dit niet uit de hand gaat lopen. In ieder geval trapt Ron Maarse in deze val en loopt tegen een kaart aan wanneer hij revanche neemt. Wim Helmers en Freek Helmers zijn nog dichtbij een doelpunt maar het geluk ontbreekt. 

 

Een 0-1 verlies is het gevolg. Reünie heeft het geluk en de flow van een koploper. Beide trainers beseffen dit ook en zijn daarmee het verstandigst. Manfred Graven heeft complimenten voor de spelers en weet waarop hij kan voortborduren tot aan de winterstop. Goed gezien want VIOS hoeft voor niemand onder te doen in deze klasse. Zodra de geblesseerden terug zijn en het spreekwoordelijke kwartje een paar keer goed valt, dan is er nog genoeg mogelijk!

 

Doelpuntenmakers:

geen

fotoalbum VIOS B. - vv Reünie

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - Reünie

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae