Afbeelding: Dinxperlo - thuis (web)

VIOS B - SV Dinxperlo: 5 - 1

In het verslag van vorige week gaven we het al aan, de wedstrijd tegen Dinxperlo is een meetmoment. Vandaag laten de mannen van Manfred Graven zien wat het in zijn mars heeft als het collectief optreedt. De ruimtes worden klein gehouden, de tegenstander wordt afgejaagd en kort gehouden. Hiermee wordt op een goede manier agressie getoond, in voorgaande wedstrijden was dit nog weleens anders. 

 

In de eerste helft gaat het spel eerst gelijk op. Dinxperlo blijkt een ploeg die wil voetballen en het nodige in zijn mars heeft. Halverwege de eerste helft weet VIOS toch een overwicht te creëren en neemt het na een half uur een voorsprong door een knappe goal van Bob Groot Kormelink. Vlak voor rust is er een domper, Dinxperlo maakt gelijk. Toch gaat VIOS met een voorsprong de rust in door een doelpunt van Freek Helmers. 

 

In de tweede helft gaat VIOS verder met het getoonde spel. Er wordt goed gecombineerd en er wordt voor elkaar gewerkt. Op basis van inzet en afjagen weet Jurgen Wiegerinck de bal te veroveren. Helaas belandt zijn inzet op de paal. Even later is het wel raak voor Jurgen die de 3-1 scoort in de rebound na een schot van Twan te Woerd. De wedstrijd is hiermee gespeeld en VIOS neemt verder afstand met doelpunten van Niek Tuinte en Wim Helmers, eindstand 5-1. 

 

Volgende week is er het volgende meetmoment. Een uitwedstrijd bij nummer twee GWVV. Gaat VIOS verder op de ingeslagen weg dan kan het wellicht aanhaken in de strijd om de titel. Kieken wat het wordt!

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Bob Groot Kormelink

2-1: Freek Helmers

3-1: Jurgen Wiegerinck

4-1: Niek Tuinte

5-1: Wim Helmers

 

fotoalbum VIOS B. - SV Dinxperlo

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - Dinxperlo

Interview Niek Tuinte

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae