Afbeelding: Eibergen - thuis (web)

VIOS - Eibergen: 3 - 1

Zondag 25 Mei – in de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2021-2022 wint VIOS van Eibergen.

 

Voor het resultaat van de competitie is de wedstrijd van vandaag niet meer van belang. Eibergen maakt geen kans meer op de nacompetitie en VIOS kan het nagenoeg niet ontgaan. Toch wil VIOS graag deze wedstrijd winnen en revanche nemen voor de nederlaag in Eibergen eerder dit seizoen. Voor hoofdtrainer Kevin Vos is het oog nog eens een laatste thuiswedstrijd, hij neemt na dit seizoen afscheid. Dat geldt ook voor Jurgen Wiegerinck, Frank Orriëns en Stan Lankveld. Eenieder bij VIOS is dan ook blij met het eindresultaat. Een 3-1 overwinning op buurman Eibergen.

 

In de eerste helft zijn de eerste mogelijkheden voor VIOS maar ontbreekt het nog aan een goede eindpass. Maar ook Eibergen laat zien dat het kan voetballen wanneer Flin al in de 5e minuut goed redding weet te brengen. In het vervolg gaat de wedstrijd gelijk op tot dat Ian na 24 minuten een afgeslagen bal weet binnen te tikken. Het is een opmaat naar een fase waarin Eibergen geïrriteerd raakt. Trainer Leppink laten zich verbaal gelden, spelers nemen dit over en dat leidt tot de eerste gele kaart. 

 

Na rust komt VIOS goed uit de startblokken en weet het de eerste mogelijkheden te creëren. Toch gaat het mis wanneer Eibergen na 52 minuten de gelijkmaker scoort. Een fase waarin het gelijk op gaat en beide partijen goede mogelijkheden laten liggen. De eibergse keeper weet enkele malen redding te brengen maar een vrije trap wordt door hem slecht verwerkt. Freek regaeert met een 'bicycle kick' en scoort de 2-1. Niet veel later scoort Jurgen de 3-1 na een corner en is de wedstrijd beslist.  Voor hem een mooi persoonlijk slotakkoord. Scoren in je laatste thuiswedstrijd! Een minuut later mag Jurgen het veld verlaten en wordt vervangen door Bouke. 

 

VIOS kan zich opmaken voor de nacompetitie maar eerst volgende week nog de laatste competitiewedstrijd. Ditmaal een uitwedstrijd tegen Rood Zwart uit Delden. Aanvang 14.00 uur


Doelpuntenmakers: 
1-0: Ian Groot Zevert
2-1: Freek Helmers
3-1: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - Eibergen

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae