Afbeelding: SVBV - thuis  (web)

VIOS B - SVBV: 9 - 3

Zondag 29 April - VIOS B wint overtuigend met een 'handbaluitslag' van het Barchemse SVBV. Eindstand 9-3.

 

De parallel met handbal is in voorgaande zin niet maar zo gekozen. Vandaag lukte het VIOS wel om een stugge ploeg uit het rechterrijtje te verslaan. Geen lange halen, maar positiespel rond de 'cirkel', waarbij de verschillende cirkellopers het verschil maken.

 

Afgelopen dinsdag liet VIOS tegen hoofdklasser Silvolde al zien dat ons team dit jaar in de competitie duidelijk onder niveau presteert. In de halve finale van de Achterhoek Cup ging VIOS op het laatst met 3-0 onderuit. Vandaag werd duidelijk dat het combinatievoetbal weer langzaam terugkomt. SVBV bleek niet bij machte om het VIOS maar enigszins lastig te maken. Toch was het bij rust slechts 2-0. Het positieve nieuws is dat de 'ziekenboeg' voorzichtig leegstroomt. Nog niet iedereen is terug op zijn eigen niveau, hetgeen begrijpelijk is. Het publiek is in ieder geval content met de bekende namen in de basis.

 

Direct in de tweede helft werd de voorsprong verdubbeld. Jammer dat nog niet al het publiek deelgenoot was van de fraaie doelpunten. Manfred Graven besloot om in de tweede helft uit voorzorg vaste waardes als Wim, Freek en Boet te wisselen. De competitie kan immers nog lang duren… SVBV maakte in deze fase gebruik van de desoriëntatie in het elftal en kwam zelfs tot drie doelpunten. Toch bleef VIOS fris combineren, zodat uiteindelijk de terechte uitslag van 9-3 op het scorebord verscheen. Mooi was dat de 17-jarige Tom Walterbos het slotakkoord mocht geven.

 

Jammer dat onze vaste cameraman MIk voor twee weken op vakantie is, zodat we de ongetwijfeld prachtige beelden moeten missen en de vele doelpunten niet kunnen terugzien. En we missen het leermoment in beeld' dat bij een veel hoger baltempo meer valt te halen in de slotfase van de competitie. Volgende week komt KSH op bezoek en kan VIOS wat gaan rechtzetten!

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Jurgen Wiegerinck

2-0: Wim Helmers

3-0: Rik Groot Zevert

4-0: Freek Helmers

5-1: Freek Helmers

6-1: Rik Groot Zevert (penalty)

7-3: Bob Groot Kormelink

8-3: Rik Groot Zevert

9-3: Tom Walterbos

fotoalbum VIOS B. - SVBV

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae