Afbeelding: SC Rheden - uit (web)

SC Rheden - VIOS B: 3 - 2

Zondag 28 Oktober - Tegenstander vandaag is SC Rheden. Lang geleden een trotse hoofdklasser maar inmiddels afgedaald naar de 3e klasse.

 

Voor Jurgen Wiegerinck een weerzien met een oude bekende. Wilco Klop is de trainer bij SC Rheden. Inderdaad de trainer welke Jurgen kansen bood bij Longa `30 en waar ze samen verschillende successen konden vieren.

 

In de eerste helft is er niet veel te beleven. SC Rheden heeft een licht overwicht maar weet net als VIOS niet tot goede kansen te komen. Dit verandert vlak voor de rust wanneer keeper en lat redding brengen. Twee goede kansen worden niet benut en de ruststand is dan ook 0-0.

 

In de tweede helft speelt VIOS met meer lef en is vaker op de helft van SC Rheden te vinden. Tycho klein Gunnewiek werkt hard. Sommige acties mislukken, anderen hebben meer rendement. Eenmaal weet hij Bob Groot Kormelink te vinden welke de 0-1 weet te scoren. VIOS speelt niet onaardig in deze fase en het weet meer kansen te creëren in de 2helft maar SC Rheden komt op een voorsprong door twee kopballen. Wanneer Wim Helmers 'het koppie' gebruikt door slim van buiten het strafschopgebied een afgeslagen hoge bal binnen te koppen lijkt een punt binnen te zijn. Toch komt VIOS bedrogen uit. Aan de 3-2 gaat een overtreding op Boet Leemreize vooraf, maar de scheidsrechter wuift het weg. 

 

Weer een bittere nederlaag voor VIOS en wederom puntverlies in blessuretijd. VIOS blijft steken op 7 punten en heeft in uitwedstrijden nog geen punten behaald. Volgende week thuis tegen VVO.

 

Doelpuntenmakers;

0-1: Bob Groot Kormelink

2-2: Wim Helmers

Fotoalbum VIOS B. - SC Rheden

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae