Afbeelding: Buurse - thuis (web)

VIOS - Buurse: 3 - 1

Zondag 28 November – VIOS speelt niet goed maar doet wat het moet doen. De punten blijven in Beltrum.

 

Op het programma vandaag de wedstrijd tegen Buurse. Buurse heeft een kleine selectie en kende enkele tegenvallers. Mede om deze redenen neemt het de laatste plaats op de ranglijst in. VIOS moet waken voor onderschatting en zien dat het de punten in Beltrum houdt.

 

VIOS begint met een overwicht. Het eerste kwartier is VIOS heer en meester. Het spel speelt zich vooral op de helft van Buurse af. Buurse staat compact en geeft weinig ruimte weg en loert op een counter. Na 12 minuten is er zo een kans en Buurse speelt het goed uit en VIOS kijkt tegen een 0-1 achterstand aan.

 

Toch komt VIOS snel op gelijke hoogte wanneer Freek de 1-1 weet te scoren na een voorzet van Tom. In het vervolg wordt het weer slechter en het spel wordt ook niet beter. VIOS speelt slordig. Duels worden verloren en er is onnodig balverlies. Het is dan ook een wedstrijd waarin het niet gaat zoals het moet. En dan moet het maar zoals het gaat.

 

Vlak na rust komt VIOS op een 2-1 voorsprong wanneer Tom scoort. En in het verloop van de tweede helft komen er meer mogelijkheden wanneer Buurse op zoek gaat naar de gelijkmaker. De ingevallen Bouke kopt eerst over en tikt bij een tweede mogelijkheid de 3-1 binnen met buitenkantje rechts. Uiteindelijk is VIOS de verdiende winnaar op basis van het aantal uitgespeelde kansen en blijven de punten in Beltrum. VIOS doet wat het moet doen en zet een lastige wedstrijd om in winst door arbeid te leveren en te blijven proberen. Twee kwaliteiten die je ook nodig hebt wanneer je een prijs(je) wil pakken.

 

Wanneer de omstandigheden het toelaten speelt VIOS volgende week in en tegen Diepenheim. Aanvang 14.00 uur.


Doelpuntenmakers:
1-1: Freek Helmers
2-1: Tom Walterbos
3-1: Bouke Ratering

Fotoalbum VIOS B. - Buurse

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae