Afbeelding: Marienveld - uit (web)

Mariënveld - VIOS B: 0 - 0

De winterstop is afgelopen en VIOS hervat de competitie tegen laagvlieger Mariënveld. Na operaties van Frank Orriëns en Boet Leemreize is de afgelopen periode ook de knie van Jurgen Wiegerinck onder handen genomen. Binnenkort volgt de enkel van Niek Tuinte.

 

Jordy Zieverink kan nog steeds niet zijn rentree maken, de ziekenboeg blijft dus goed gevuld. Lichtpunt is de rentree van Ian Groot Zevert na een lange blessureperiode. Ian start in de basis net als Ruud Westhoff.

 

In het eerste half uur is VIOS de bovenliggende partij. Het speelt niet grandioos maar er worden combinaties opgezet en VIOS probeert te voetballen. De achterlijn wordt gehaald, een voorzet wordt afgeleverd en er zijn kansen. De eerste is een vlammend schot van Freek Helmers. Helaas wordt deze overgetikt door de keeper.

 

In het vervolg zijn er grote mogelijkheden voor Rik Groot Zevert, Freek Helmers en Arjan te Bogt. VIOS verzuimt te scoren maar probeert door te drukken. Hierbij wordt er ruimte weggegeven aan Mariënveld dat in de laatste tien minuten van de eerste helft toch enkele goede mogelijkheden krijgt. Er wordt niet gescoord en de ruststand is 0-0.

 

Ook in de tweede helft zijn de beste kansen voor VIOS. Ian en Freek komen in 1-op-1 situaties voor de keeper terecht maar weten beiden het net niet te vinden. Mariënveld beperkt zich tot tegen houden en toon hierbij inzet. De eindstand is dan ook 0-0. Mariënveld is tevreden en bij VIOS overheerst de teleurstelling. Volgende week thuis tegen SVBV. 

 

Doelpuntenmakers:

geen

 

fotoalbum Mariënveld - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae