Afbeelding: vv Buurse - thuis (web)

VIOS - Buurse: 2 - 2

Zondag 27 September - Eerste puntverlies voor VIOS in de tweede wedstrijd van het seizoen.

 

Afgelopen week wist VIOS te winnen van FC Eibergen. Hiermee is de competitie goed begonnen en dat smaakt naar meer. In de eerste thuiswedstrijd van het seizoen kan VIOS beginnen aan een serie maar dan moet er wel gewonnen worden van vv Buurse. Deze ploeg wist haar eerste wedstrijd te winnen van Rekken. 

 

In de eerste helft komt VIOS op een 1-0 voorsprong en de doelpuntenmaker is Boet Leemreize. VIOS speelt niet onaardig maar heeft veel kansen nodig. Bij rust is het dan ook nog steeds 1-0 en in de tweede helft gaat het al snel mis. Binnen enkele minuten wordt de achterstand door Buurse omgebogen in een 1-2 voorsprong. Vanuit het oogpunt van VIOS onnodig en te wijten aan eigen fouten. 

 

Toch weet VIOS nog een punt binnen te slepen wanneer Freek Helmers de gelijkmaker scoort. Hier blijft het bij en dat is spijtig. Kevin Vos en zijn mannen moeten het eerste puntverlies in de competitie 2020-202 slikken. Vandaag werd er tweemaal gescoord en waren er genoeg mogelijkheden op meer. Een gemiste kans! 

 

Volgende week speelt VIOS uit tegen Delden. Aanvang 14.30 uur. Doelpuntenmakers;

1-0: Boet Leemreize

2-2: Freek Helmers

Fotoalbum VIOS B. - Buurse

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae