Afbeelding: Rietmolen - thuis (web)

VIOS B - Rietmolen: 5 - 0

Zondag 27 Oktober - VIOS boekt een dikke overwinning tegen Rietmolen!

 

Voor Kevin en Ruud vandaag een weerzien met veel bekende gezichten. Tot vorig seizoen trainden zij Rietmolen en een goed wedstrijdplan wordt dan eenvoudiger op te maken. Voorafgaand aan de wedstrijd is het verschil op de ranglijst slechts één punt en 5 posities. Het ligt dicht bij elkaar en een overwinning is meer dan welkom na de nederlagen tegen UDI en Reünie.

 

VIOS begint goed en neemt het initiatief. Met vlagen wordt er goed gecombineerd maar even vaak is er ook slordig balverlies. Ook de eindpass laat in deze fase te wensen over. De eerste grote kans is voor Jurgen Wiegerinck. Zijn kopbal gaat voorlangs en zelf staat hij in het doel. Andersom doe je het beter! Niet veel later is Ian Groot Zevert effectief en koelbloedig wanneer hij na een goede aanval de 1-0 scoort. Hierna zijn er vrije kansen voor Jurgen en Freek en verzuimt VIOS afstand te nemen. Tot tweemaal komt het goed weg wanneer Rietmolen een mogelijkheid heeft en de bal voorlangs gaat. De ruststand is 1-0 en VIOS moet zich vooral verwijten dat het te veel kansen nodig heeft. Vier 100% kansen en slechts één doelpunt, dat is te weinig. Het houdt Rietmolen in leven en je maakt het jezelf moeilijk.

 

In de tweede helft weet VIOS dan wel afstand te nemen. In eerste instantie kopt Jurgen op de paal maar even later weet hij dan toch te scoren. Freek bereikt de achterlijn en legt terug op Jurgen, een doelpunt uit het zogenaamde boekje! Hierna krijgen zowel Jurgen als Freek ieder nog een 100% kans, beiden na een mooie aanval. In de 78e minuut scoort Tom met een lob over de keeper en beloont zichzelf hiermee voor een prima wedstrijd. Beste man van het veld en een applauswissel voor hem. In blessuretijd rond Jelle beheerst af en staat de eindstand op het scorebord 5-0! Een dikke en een verdiende overwinning.

 

Volgende week uit tegen Neede. Aanvang 14.00 uur. 

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Ian Groot Zevert

2-0: Jurgen Wiegerinck

3-0: Tom Walterbos

4-0: Bouke Ratering

5-0: Jelle Klein Gunnewiek

Fotoalbum VIOS B. - Rietmolen

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae