Afbeelding: GWVV - uit (web)

GWVV - VIOS: 3 - 1

Zondag 27 November – VIOS heeft de koppositie voor het grijpen maar verliest van zichzelf.

 

Gisteren speelde koploper Reünie tegen Lochem en het verloor met 3-2. Dat betekent dat VIOS de eerste plaats in de tussenstand van Reünie kan over nemen. Afgelopen week speelde VIOS goed in de Achterhoek Cup, maar tegenstander GWVV wist DVV te verassen in de beker en is zeker niet te onderschatten.

 

In de eerste helft start VIOS goed met al in de eerste minuut enkele gevaarlijke momenten. Dit leidt tot een corner waaruit Bob weet te scoren. VIOS is dominant, het heeft het meest balbezit, wint vele duels en pakt vaak de ‘tweede’ bal. GWVV toont zich gevaarlijk op de counter en na ‘dode’ spelsituaties. Voordat GWVV de gelijkmaker weet te maken na 20 minuten heeft VIOS al enkele goede mogelijkheden gehad. Ook is er nog een doelpunt afgekeurd vanwege een handsbal.

 

Ook na de gelijkmaker blijft VIOS de toon zetten maar er gaan te veel mogelijkheden verloren. Veelal ontbreekt het aan een goede eindpass. De ruststand is dan ook 1-1. Een goede eerste helft maar de wedstrijd is nog lang niet gewonnen.

 

In de tweede helft komt GWVV al snel op voorsprong. VIOS heeft het moeilijk met de counters van GWVV. Het is een fase waarin Flin VIOS in de wedstrijd houdt met zeker drie goede reddingen. Na deze goede mogelijkheden voor GWVV gaat VIOS weer beter voetballen en steeds meer druk zetten. Helaas weet VIOS niet te scoren en in blessuretijd wordt de wedstrijd beslist met de 3-1 voor GWVV.

 

Het voetbal in de eerste helft behoorde tot het beste wat VIOS deze competitie liet zien. Met dominantie en veel balbezit worden er goede mogelijkheden gecreëerd maar er vallen te weinig doelpunten. De eindpass is nog niet goed genoeg waardoor Bouke ook niet goed in stelling wordt gebracht. Verbetert dit, dan doet VIOS zeker mee om de prijzen.  De competitie duurt nog lang en er is nog genoeg mogelijk. Volgende week eerst thuis tegen AD ‘69. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Bob Groot Kormelink

Fotoalbum GWVV - VIOS

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae