Afbeelding: KSV - thuis  (web)

VIOS B - KSV: 4 - 1

Zondag 27 Mei - VIOS B bereikt de nacompetitie en boekt het beste resultaat ooit!

 

VIOS begint goed en na een mooie aanval weet Bob Groot Kormelink de 1-0 te scoren. Een prima start, verder voetballen en proberen afstand te nemen denk je dan, maar het lukt niet. Het is allemaal te traag en niet scherp genoeg een beetje lethargisch. Het is warm, maar dat geldt ook voor KSV en er worden op tijd drinkpauzes ingelast. Misschien zijn het de naweeën van Pigpop? In ieder geval weet KSV net voor rust de gelijkmaker aan te tekenen. Een domper voor de supporters van VIOS.

 

Na rust weet VIOS dan toch afstand te nemen. Twan te Woerd breekt de ban waarna Bob Groot Kormelink de eindstand op 4-1 brengt. Hiermee wordt VIOS winnaar van de derde periode en neemt het in de eindklassering de tweede plaats in. Dat is het beste resultaat ooit in de historie van VIOS. Een seizoen dat ambitieus werd begonnen en zich kenmerkte door tegenslag in de vorm van vele blessures. Het is dan ook knap om zo terug te komen.

 

De laatste zes wedstrijden zijn gewonnen en dat moet vertrouwen geven voor de nacompetitie. Vermoedelijk moet VIOS aantreden tegen HC'03. Vermoedelijk want de KNVB heeft op het laatst nog verschillende wijzigingen doorgevoerd. Aanstaande maandag zal er meer bekend worden. Houdt daarom onze website in de gaten!

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Bob Groot Kormelink

2-1: Twan te Woerd

3-1: Bob Groot Kormelink

4-1: Bob Groot Kormelink

fotoalbum VIOS B. - KSV

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - KSV

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae