Afbeelding: Hector - thuis (web)

VIOS - Hector: 2 - 0

Zondag 27 Maart – Hector parkeert de bus maar VIOS doet wat het moet doen en pakt drie punten.

 

Hector is de tegenstander van vandaag en het staat tiende op de ranglijst met 13 punten uit 13 wedstrijden. In de eerste helft heeft VIOS een overwicht. Hector houdt vooral tegen en gokt op een counter. Na 20 minuten wordt Ian gevloerd en krijgt VIOS een penalty. Normaal gesproken neemt Freek Helmers deze maar Freek is nog steeds afwezig vanwege gekneusde ribben. Bob en Jurgen kijken elkaar aan en Bob neemt de verantwoordelijkheid maar mist jammerlijk. Zo maakt VIOS het zich lastig en Hector blijft geloven in een stunt.

 

In de tweede helft is het spelbeeld grotendeels gelijk, Hector komt nog minder aan aanvallen toe. VIOS creëert wel mogelijkheden maar is niet doortastend genoeg. Vrij snel in de tweede helft mag Bouke invallen en na goed doorzetten van Bouke kan Tom Walterbos dan eindelijk de bevrijdende 1-0 scoren. Hierna volgen er meer mogelijkheden maar tot een succesvolle afronding komt het niet. Na 75 minuten krijgt VIOS een tweede penalty en deze wordt onberispelijk binnen geschoten door Twan te Woerd. Voor trainer Kevin Vos biedt dit ook mogelijkheid om Joep Hoitink te laten debuteren in het eerste elftal.

 

Het blijft 2-0 en VIOS doet wat het moet doen. Er worden drie punten gepakt en een tegendoelpunt wordt voorkomen in een lastige thuiswedstrijd. Volgende week speelt VIOS in Goor tegen vv Twenthe. Aanvang 14.00 uur.


Doelpuntenmakers:
1-0: Tom Walterbos
2-0: Twan te Woerd

Fotoalbum VIOS B. - Hector

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae