Afbeelding: Reünie - thuis (web)

VIOS - Reünie: 4 - 0

Zondag 26 September - VIOS start de competitie 2021-2022 met een degelijke overwinning. Flin houdt ook nog eens zijn doel schoon en kan met opgeheven hoofd naar huis.

 

Voorafgaand aan de wedstrijd zijn er vanuit Borculo geluiden dat ze voor april kampioen (willen) zijn. Vandaag komen ze slecht uit de startblokken. Enkele spelers melden zich te laat bij trainer Bert van Losser en kunnen dan ook op de bank beginnen.

 

In de eerste helft neemt VIOS al snel een voorsprong door een doelpunt van Freek Helmers. HIj passeert de keeper met een lob maar deze eindigt op de lat. In de rebound scoort Freek toch en staat het 1-0. VIOS wint de meeste duels en heeft het middenveld in handen. Als speelt VIOS soms slordig en te gehaast, de beste kansen zijn voor VIOS. Tegen de gewoonte in gaan de mannen van Kevin Vos er ditmaal bijzonder effectief mee om. Nog voor rust brengt Ynse Hoitink met een geplaatst afstandschot de 2-0 op het scorebord. 

 

In het begin van de tweede helft dringt Reünie even aan en komt VIOS éénmaal goed weg. In de 65e minuut brengt Ian Groot Zevert VIOS in veilige haven door de 3-0 te scoren met een mooie individuele actie. Even later wordt de moegestreden Freek gewisseld voor Chiqo. Chiqo weet meteen Jurgen in stelling te brengen. Jurgen scoort de 4-0 en dat is ook de eindstand. Een prima begin van de competitie voor VIOS B. Het spel kan beter maar de eerste punten zijn op eigen kracht binnen en dat telt!

 

Volgende week speelt VIOS in Goor tegen Hector. Aanvang 14.00 uur. Doelpuntenmakers;

1-0: Freek Helmers

2-0: Ynse Hoitink

3-0: Ian Groot Zevert

4-0: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - Reünie

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae