Afbeelding: OBW - thuis (web)

VIOS B - OBW: 1 - 4

Zondag 26 Mei – VIOS lijdt een nederlaag en kan zich gereed maken voor de nacompetitie.

 

Voorafgaand aan de wedstrijd is er een minuut stilte bij het overlijden van Dave Marcks, lid van verdienste bij OBW. OBW maakt nog kans op het kampioenschap. Het moet zelf winnen en hopen dat MASV verliest van vv Doetinchem. Doetinchem maakt nog kans op de derde periode en moet zelf winnen. Er staat nog wat op het spel!

 

OBW start voortvarend en staat binnen 10 minuten op een 0-2 voorsprong. Slechte communicatie in de verdediging van VIOS leidt de 0-1 in. Ook aan de 0-2 gaat een persoonlijke fout vooraf. VIOS mag van geluk spreken dat het niet snel op een 0-4 achterstand komt want er worden meer fouten gemaakt en OBW laat zien dat het een kampioensploeg zien. Toch zijn er lichtpuntjes waarbij VIOS laat zien dat het wel kan voetballen. Een mooie steekpas van Freek Helmers stelt Tom Walterbos in staat om de 1-2 te scoren en in het vervolg gaat de strijd meer gelijk op. De ruststand is dan ook 1-2. 

 

In de tweede helft gaat VIOS op zoek naar de gelijkmaker. Dichtbij komt het niet en de strijd wordt wederom beslist door persoonlijke fouten welke vooraf gaan aan de 1-3 en 1-4. En dat is dan ook de eindstand. VIOS kan zich gereedmaken voor de nacompetitie en speelt op 2 Juni thuis tegen WWNA uit Apeldoorn, aanvang 14.00 uur. Bij winst is de volgende wedstrijd op neutraal terrein tegen de winnaar van de wedstrijd, Ewijk – Roda`28 uit Winssen.

 

Doelpuntenmakers;

1-2: Tom Walterbos

Fotoalbum VIOS B. - OBW

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae