Afbeelding: Keyenburgse Boys - thuis (web)

VIOS - Keijenburgse Boys: 5 - 2

Zondag 26 Maart – VIOS maakt het zichzelf weer eens moeilijk maar pakt toch drie punten.

 

Vandaag is ‘pluisje’ de assistent-scheidsrechter. Lars is geblesseerd, Roel viert zijn verjaardag en Brent moet is onverwachts opgeroepen door zijn werkgever. In geval van nood was Roel beschikbaar maar een klasse actie van Luc om vandaag deze rol op zich te nemen.

 

Op basis van doelsaldo neemt VIOS de derde plaats in op de ranglijst en kan het vandaag daaraan werken. Een mooie kans, maar deze werd gemist. VIOS begint wel sterk mede door de terugkeer van Ian en Ruud. Al vroeg in de wedstrijd weet Ian na een mooie individuele actie Bouke vrij te spelen en deze rond beheerst af. 1-0!

 

Het is een fase waarin VIOS dominant is en afstand moet nemen. Keijenburgse Boys leunt naar achteren en houdt vooral tegen. Bij een sporadische tegenaanval verwerkt Flin een gevaarlijk schot via de paal voorlangs.  Na 24 minuten mag Wim afronden na een mooie aanval over de linkerkant en hij raakt de lat. Een aanval uit het boekje maar helaas geen doelpunt.

 

Na 38 minuten doet VIOS wat het moet doen, de 2-0 scoren. Doelpuntenmaker is Freek Helmers. Routiniers Bob en Freek spelen vandaag een goede wedstrijd en vallen op.

 

Vlak voor rust en vlak na rust zijn er goede mogelijkheden voor Bouke maar hij weet helaas niet te scoren. Het is een opmaat voor problemen.  Na rust komt Keijenburgse Boys op gelijke hoogte na een afstandsschot en slordigheden van de defensie. Tussen de 2-1 en 2-2 wordt zowaar ook nog een doelpunt van Keijenburgse Boys afgevlagd wegens buitenspel.

 

VIOS is apathisch en laat zich de kaas van het brood eten. Toch komt het uiteindelijk met enig fortuin nog goed. Na 80 minuten valt een voorzet van Raun bij de tweede paal binnen nadat deze door alles en iedereen is gemist. Een minuut later tilt Freek de stand naar 4-2 en is de wedstrijd gespeeld.

 

In de 83e minuut weet Twan de 5-2 fraai binnen te koppen en zijn eerder slordigheid zo te corrigeren. Uiteindelijk kruipt VIOS door het ‘oog van de naald’ en heeft het wederom onnodig spannend gemaakt.  

 

Volgende week speelt VIOS uit tegen vv Erix. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Bouke Ratering

2-0: Freek Helmers

3-2: Raun te Bogt

4-2: Freek Helmers

5-2: Twan te Woerd

Fotoalbum VIOS - Keijneburgse Boys

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae