Afbeelding: SVGG - thuis (web)

VIOS B - SVGG: 4 - 0

Zondag 25 Maart - VIOS neemt snel afstand van SVGG en boekt een 4-0 overwinning.

 

In de uitwedstrijd had VIOS het moeilijk tegen SVGG maar wist het te winnen met 2-0. Ook in de Achterhoek Cup was er een kleine overwinning met 2-1. In de voorbeschouwing wordt een overwinning dan ook ingecalculeerd, maar makkelijk zal het niet worden zo is de verwachting.

 

Tegen de verwachting in komt VIOS snel op voorsprong. De keeper van SVGG treedt niet doortastend op en Rik Groot Zevert weet de 1-0 te scoren. Door middel van enkele goede aanvallen wordt de stand al snel op 3-0 gebracht. Tot tweemaal toe is Bob Groot Kormelink de doelpuntenmaker. Binnnen het halve uur op een 3-0 voorsprong, dan is de wedstrijd gespeeld.

 

In de tweede helft scoort Ian Groot Zevert nog wel de 4-0 maar het spel is een stuk minder dan in de eerste helft. Waar het aan ligt is niet duidelijk. In ieder geval geeft VIOS een aantal goede kansen weg aan SVGG en lopen Freek Helmers en Tycho klein Gunnewiek nog tegen een gele kaart aan. Onnodig bij een 4-0 voorsprong en dat geldt zeker voor aanvallers. Al met al een verdiende overwinning en de derde op rij. Volgende week een uitwedstrijd bij MEC. Hopellijk kan de ingezette lijn verder voortgezet worden. 

 

Doelpuntenmakers:

1-0: Rik Groot Zevert

2-0: Bob Groot Kormelink

3-0: Bob Groot Kormelink

4-0: Ian Groot Zevert

fotoalbum VIOS B. - SVGG

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - SVGG

Interview Bob Groot Kormelink

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae