Afbeelding: Twenthe - thuis (web)

VIOS - Twenthe Vooruit: 3 - 1

Zondag 24 Oktober – Een wervelende eerste helft van VIOS. Daar waren ook de meest kritische supporters het mee eens. Ook de Johnnies waren enthousiast, maar wel op hun eigen manier!

 

Zowel Edo als Bob zijn afwezig en Brent neemt de rol van assistent scheidsrechter op zich. Hij heeft er vertrouwen in en roept een beeld op van duitse degelijkheid. Lag het aan Brent? Lag het aan zijn tenue? Het was bijzonder vandaag en VIOS scoorde al in de eerste minuut. Vandaag speelde VIOS een fantastische eerste helft!

 

vv Twenthe werd de eerste helft zoek gespeeld. Tom Walterbos wist al na 36 seconden te scoren. En in het eerste kwartier had VIOS al driemaal kunnen scoren en dan rekenen we een schot op de paal nog niet eens mee! Er werd hoog druk gezet, de flanken werden benut en er was veel variatie in het spel. Wat scheelde er aan? De bekende kwaal, er werd niet effectief met de kansen om gesprongen. Toch weet Boet Leemreize na 41 minuten met een fantastische dropkick de 2-0 te scoren. Nog geen minuut later kopt Jurgen Wiegerinck uit een corner de 3-0 tegen de touwen. De eerste helft is er sprake van een sterk collectief dat op een goede dynamische manier samenwerkt en indruk maakt.

 

De tweede helft komt Twenthe sterker uit de startblokken en heeft het enkele omzettingen gedaan. VIOS is minder agressief en ook slordiger. Het heeft een 3-0 voorsprong en de energieke manier van spelen in de eerste helft heeft ook veel energie gekost. De supporters hebben genoten in de eerste helft en dat smaakt naar meer, maar dit zit er niet in. Na 76 minuten weet Twenthe zelfs de 3-1 op het scorebord te krijgen maar verder komt het niet. VIOS heeft nog wel de beste mogelijkheden in de tweede helft maar tot een doelpunt komt het niet meer.

 

Scheidsrechter Sins viel niet op en fluitte een goede wedstrijd! Volgende week speelt VIOS thuis tegen Rood Zwart. Aanvang 14.00 uur.


Doelpuntenmakers:

1-0: Tom Walterbos

2-0: Boet Leemreize

3-0: Jurgen Wiegerinck

Fotoalbum VIOS B. - Twenthe

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae