Afbeelding: Diepenheim - thuis  (web)

VIOS B - Diepenheim: 1 - 2

Zondag 24- November - VIOS verliest dure punten tegen Diepenheim. Voorafgaand aan de wedstrijd hebben VIOS en Diepenheim evenveel punten maar Diepenheim heeft een wedstrijd meer gespeeld. In een wedstrijd tegen een directe concurrent moet je punten pakken maar helaas lukt dat niet vandaag.

 

Bij VIOS zijn Bob en Flin afwezig. Flin heeft zijn duim gebroken wat betekent dat Frank weer in het doel staat. VIOS begint goed en is in de eerste 20 minuten de bepalende ploeg. Het spel speelt zich vooral af op de helft van Diepenheim en na vijf minuten komen Jurgen en Ian net te kort.

 

Diepenheim heeft moeite met het spel van VIOS maar uit het niets komt het op voorsprong wanneer het bij VIOS verdedigend niet goed gaat. Frank probeert nog te redden maar wat volgt is een penalty. Deze wordt benut, het staat 0-1 en VIOS moet aan de bak. In het vervolg zijn er weinig kansen voor beide ploegen. En wanneer er een goede actie over de vleugels komt, dan zijn de aanvallers te laat voor het doel om gevaarlijk te worden.  De ruststand is dan ook 0-1 en daarmee staat de meest gelukkige op voorsprong.

 

Het begin van de tweede helft is voor Diepenheim. Binnen een kwartier weten zij drie goede kansen te creëren. Het is ook een fase waarin het spel meer op en neer golft. Echter de voorhoede van VIOS ontbreekt het vandaag aan stootkracht. Eigenlijk moet je zeggen dat de hele ploeg het lastig heeft. Diepenheim speelt met veel spelers achter de bal, zit er kort op wanneer het nodig is. Diepenheim is agressiever in de duels waarbij het slimme en voor VIOS vervelende overtredingen maakt. VIOS komt niet in zijn spel en op zulke momenten moet je of zelf de duels feller aangaan of de handelingssnelheid en het baltempo opvoeren. De meer ervaren spelers moeten hierin het voortouw nemen maar dat gebeurt vandaag niet.

 

Tom Walterbos is tot tweemaal toe het dichtst bij een doelpunt. Eenmaal na een vrije trap en éénmaal na een mooie pass van Twan. Er wordt dan ook te weinig gecreëerd en balverlies leidt via een counter tot de 0-2. Bob vlagt nog voor buitenspel, dit is het niet en wordt dan ook niet toegekend. In blessuretijd valt er nog een doelpunt en staat het 1-2. Te laat om het tij te keren want niet veel later wordt er afgefloten.

 

Volgende week speelt VIOS uit tegen BSC Unisson. Aanvang 14.00 uur. 

 

Doelpuntenmakers;

1-2: eigen doelpunt

Fotoalbum VIOS B. - Diepenheim

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae