Afbeelding: SML - thuis (web)

VIOS B - SML: 2 - 2

Zondag 24 Februari - VIOS toont veerkracht en behaalt een verdient punt!

 

Afgelopen week zakte VIOS collectief door een ondergrens en er is wat recht te zetten. Na een schorsing van drie wedstrijden is Boet Leemreize terug. Zijn aanwezigheid alleen al zorgt er voor dat de organisatie beter staat.

 

SML is naar Beltrum gekomen met zicht op winst van de tweede periode. Een sterke tegenstander waar we nog niet eerder tegen gespeeld hebben. In de eerste helft wordt er niet gescoord. De wedstrijd is redelijk in balans en beide ploegen weten tot enkele kansen te komen. Het spel van SML is verzorgder dan dat van VIOS dat veelal de lange bal hanteert. Er wordt niet gescoord en de ruststand is dan ook 0-0.

 

Na de pauze komt VIOS snel op voorsprong. Tom Walterbos wordt onderuit gehaald in het strafschopgebied. Bob Groot Kormelink neemt de verantwoordelijkheid, mist maar Freek Helmers is attent en scoort in de rebound. Hierna zijn er mogelijkheden om de voorsprong verder uit te bouwen. Dit lukt niet en SML komt via een penalty op gelijke hoogte. Even later neemt het zelfs een 1-2 voorsprong wanneer Boet Leemreize met een blessure is uitgevallen en VIOS het moeilijk heeft. Maar er wordt karakter getoond en hard gewerkt, de eerste voorwaarden voor succes! VIOS wordt beloond in de laatste minuten van de wedstrijd wanneer Ian Groot Zevert Bob Groot Kormelink in staat stelt om de gelijkmaker te scoren.

 

Voetbaltechnisch valt er het één en ander op te merken maar niet op de getoonde inzet en het herstel. Een prima basis waarmee we verder kunnen. Onder een mooie voorjaarszon weet VIOS de wedstrijd in de laatste minuten te kantelen en toont hiermee veerkracht. Een voorbode voor een verder herstel? We hebben er vertrouwen in en kijken uit naar de volgende wedstrijd op 10 Maart in en tegen Ruurlo.

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Freek Helmers

2-2: Bob Groot Kormelink

Fotoalbum VIOS B. - SML

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae