Afbeelding: Neede - thuis (web)

VIOS - Neede: 3 - 1

Donderdag 24 Februari – VIOS boekt een derde overwinning op rij en blijft daarmee in het spoor van Markelo. De coronamaatregelen worden steeds verder versoepeld en velen zijn toe aan een verzetje. Komend weekend is het carnaval en dat is voor Neede en VIOS reden om de wedstrijd te vervroegen. Een avondwedstrijd dus!

 

Afgelopen zondag speelde Neede tegen Markelo en het wist het lang spannend te houden, maar in de slotfase wist Markelo toch afstand te nemen en de wedstrijd over de streep te trekken. VIOS is gewaarschuwd, Neede kan verrassen en laat dat ook zien in de eerste helft. VIOS speelt niet zijn beste wedstrijd en na afloop spreekt Kevin dan ook van een matige wedstrijd.

 

VIOS komt wel snel op voorsprong wanneer een vrije trap van Ruud Westhoff door Jurgen koppend op Bob wordt teruggelegd en deze scoort maar Neede is en blijft dreigend. Na iets meer dan een half uur spellen scoort Tom de 2-0 wanneer hij een vrije trap fraai binnenschiet. 

 

De tweede helft scoort Neede meteen de aansluitingstreffer. Uit een afgeslagen corner wordt de bal mooi binnengeschoten en er volgt een periode wanneer VIOS het moeilijk heeft. Na een uur spelen is er voor Neede een uitgelezen kans om de gelijkmaker te scoren maar de bal gaat voorlangs. Achteraf is dit het kantelpunt in de wedstrijd. Nadat Kevin Ynse binnen de lijnen brengt is er op het middenveld meer stabiliteit. Niet veel later scoort Boet de 3-1 en is de wedstrijd gespeeld. VIOS verzuimt om verder afstand te nemen en sluit af met een 3-1 eindstand.

 

Met drie overwinningen op rij is VIOS goed uit de lockdown/winterstop gekomen. Het kan een mooi seizoen worden! Volgende week speelt VIOS uit tegen FC Eibergen. Aanvang 14.00 uur.

 

Doelpuntenmakers:
1-0: Bob Groot Kormelink
2-0: Tom Walterbos
3-1: Boet Leemreize

Fotoalbum VIOS B. - Neede

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae