Afbeelding: Pax - thuis  (web)

VIOS B - PAX: 1 - 1

Zondag 23 September - VIOS speelt haar eerste wedstrijd in de 3e klasse, tegenstander is V. en A.V. PAX uit Hengelo.

 

Enkele vaste krachten zijn afwezig en zeker niet de minste. Jurgen Wiegerinck, Arjan te Bogt, Twan te Woerd en Lars Kroeze zijn geblesseerd. Omdat Frank Orriëns nog steeds niet volledig hersteld is van zijn blessure zal Jochem Scharenborg het doel verdedigen. Jochem is de vaste keeper van JO19-1 en is dan ook de jongste debutant voor VIOS in de 3e klasse. Jochem keept geweldig en met een aantal goede reddingen houdt hij VIOS in de wedstrijd.

 

In de eerste helft weet VIOS een overwicht te creëren. Ian Groot Zevert weet dit overwicht te belonen door middel van de 1-0. In de tweede helft heeft PAX het betere van het spel. In de eindfase speelt PAX één op één en neemt meer risico. Wat volgt is de gelijkmaker door Joost Horstink in de 86e minuut. Het enige gevaar dat VIOS in de 2e helft weet te stichten, is een mooie vrije trap van Bob Groot Kormelink. Helaas landt deze op de lat. Een verdienstelijk debuut voor VIOS en een terechte eindstand.

 

De wedstrijd stond onder leiding van de heer Bloksma. Volgende week uit naar VDZ in Arnhem. We hopen op een even goede scheidsrechter en een aantrekkelijke wedstrijd tegen een nieuwe en onbekende tegenstander. 

 

Doelpuntenmakers;

1-0: Ian Groot Zevert

Fotoalbum VIOS B. - PAX

Klik op de foto voor meer foto's

Samenvatting VIOS B. - PAX

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae