Afbeelding: GWVV - thuis (web)

VIOS - GWVV: 2-1

Zondag 23 April – VIOS wint van GWVV en blijft in het spoor van Reünie.

 

Gisteravond won Reünie van Lochem en hiermee heeft Reünie het kampioenschap voor het grijpen. Normaal gesproken gaat dat niet meer mis en dat is ook niet de verwachting. VIOS probeert de nacompetitie te bereiken en moet vooral resultaten blijven boeken.

 

Vandaag begon VIOS wederom sterk en net als in voorgaande wedstrijden verzuimt het om afstand te nemen. In de uitwedstrijd in Varsselder was dat ook het geval. VIOS domineerde en creëerde maar ging uiteindelijk onderuit. Dure punten die nu gemist worden.

 

In de eerste helft komt VIOS op voorsprong wanneer een voorzet van Ruud van richting wordt veranderd en in het doel belandt. Een terechte voorsprong maar VIOS vergeet door te drukken. VIOS speelt heel behoorlijk maar het vergeet zichzelf te belonen en afstand te nemen. Een 2-0 en een 3-0 waren zeker mogelijk maar vielen niet. Na een half uur spelen krijgt VIOS zelfs een penalty tegen en wordt de ruststand van 1-1 bereikt

 

In de tweede helft krijgt VIOS het moeilijker. GWVV wordt gevaarlijker en weet meer te creëren. Vooral de keepers onderscheiden zich en zijn de beste spelers op het veld. Op wilskracht en doorzettingsvermogen weet Bouke Ratering de 2-1 te scoren maar het is Flin die de drie punten pakt. Twee geweldige reddingen in de 83e en 87e minuut voorkomen dat de gelijkmaker valt.

 

Het kampioenschap lijkt praktisch gelopen maar is theoretisch niet vergeven. ‘it ain't over until the fat lady sings …..‘ Zelf blijven winnen en dan kijken wat de eindstand is.

 

Volgende week eerst thuis tegen Meddo. Aanvang 14.00 uur

 

Doelpuntenmakers:

1-0: eigen doelpunt

2-1: Bouke Ratering

Fotoalbum VIOS - GWVV

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae