Afbeelding: sv Hector - uit (web)

Hector - VIOS B: 1 - 1

Zondag 22 September - VIOS speelt gelijk tegen Hector. Enerzijds komt het daar goed mee weg, anderzijds doet het vooral zichzelf tekort.

 

Nog niet iedereen is topfit. Tom Walterbos en Ian Groot Zevert beginnen vanaf de bank en Wim Helmers is zelfs afwezig na een knieoperatie. In de eerste helft begint VIOS aardig. Het probeert dominant te zijn, snel te combineren en zo tot kansen te komen. Tot veel uitgespeelde kansen komt het niet en na een half uur komt het goed weg wanneer Hector de paal raakt. Hector speelt de fysieke kaart en hanteert de lange bal. Eén van deze ballen valt gelukkig en de linksbuiten haalt maar eens uit. De paal brengt dus redding. VIOS maakt de fout door ook te veel de lange bal te hanteren en komt nog een keer goed weg wanneer Hector nog eens de lat raakt.

 

In de tweede helft weet VIOS wel een licht overwicht te creëren en komt het wat dichter bij een doelpunt. Jurgen Wiegerinck is nog niet helemaal scherp en laat een bal van zijn voet springen. Een mooie kans om zeep geholpen. Toch weet Jurgen Tom Walterbos in stelling te brengen en deze scoort de 0-1. Wat hierna gebeurt, dat mag niet. Vrijwel vanaf de aftrap scoort Hector de gelijkmaker. Achterin ontbreekt er dus ook scherpte. In het vervolg weet VIOS nog enkele kansen uit te spelen maar het blijft 1-1. 

 

Volgende week thuis tegen FC Eibergen. Aanvang 14.00 uur. 

 

Doelpuntenmakers;

0-1: Tom Walterbos

Fotoalbum Hector - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae