Afbeelding: SVGG - uit (web)

SVGG - VIOS B: 0 - 2

Voorafgaand aan het seizoen 2017-2018 heeft de eerste selectie zichzelf een aantal doelstellingen opgelegd. Meedoen om het kampioenschap, de eerste wedstrijden winnen en dan tegen Dinxperlo maar zien waar we staan.

 

Hiermee maakt het zich niet makkelijk en legt het zichzelf ook druk op. Dit was in de eerste wedstrijden van het seizoen te zien en het ontbreken van enkele vaste krachten maakt het ook niet makkelijker. Naast de geblesseerden zijn ook Arjen te Bogt en Jelle Tamel afwezig. De technische staf heeft de keuze gemaakt om Lars Kroeze te laten starten in de basiself.

 

In de eerste helft is de eerste grote kans voor SVGG. VIOS wil snel druk zetten en hiermee een snelle goal afdwingen. Echter een lange bal valt achter de verdediging van VIOS, een grote kans voor SVGG maar Lars Kroeze brengt redding. VIOS heeft dan wel het meeste balbezit maar het doet hiermee weinig. Tycho klein Gunnewiek weet nog wel na 10 minuten de 0-1 te scoren maar tot een beter veldspel leidt dit niet.  VIOS wil wel maar er zijn te veel onnauwkeurige passes en vaak wordt de lange bal gehanteerd. Combinatievoetbal komt niet echt van de grond. Het is allemaal een beetje wild, te snel willen, te 'bolderig'. Manfred Graven uit zijn frustratie middels aanmerkingen op de scheidsrechter en wordt achter de omheining gedirigeerd.

 

In de tweede helft in eerste instantie van hetzelfde laken een pak. Toch wordt het voetbal na enige tijd toch iets beter. De achterlijn wordt vaker bereikt en een voorzet afgeleverd. Nog steeds niet altijd op maat, maar er worden meer uitgespeelde kansen gecreëerd. In de 68e minuut komt de beloning wanneer de 0-2 wordt gescoord door Bob Groot Kormelink. Een noodzakelijke overwinning voor vv VIOS B. wordt gerealiseerd. Volgende week dus tegen Dinxperlo. Maar waar staan we dan? Op de ranglijst nemen we de derde plek in, vijf punten achter koploper Reünie, één punt voorsprong op Dinxperlo. Er is nog voldoende ruimte voor verbetering en dat op diverse vlakken!

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Tycho klein Gunnewiek

0-2: Bob Groot Kormelink

 

fotoalbum SVGG - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae