Afbeelding: Reünie - uit (web)

Reünie - VIOS B: 4 - 1

VIOS plaagt de koploper, maar delft uiteindelijk het onderspit.

 

Beide ploegen begonnen wat gespannen aan de eerste helft. Ondanks de stand toonde Reünie veel respect voor VIOS. Een neutrale en onwetende toeschouwer zou maar zo kunnen denken dat VIOS de stand aanvoerde. Na een prima safe in het begin door Lars Kroeze was het VIOS dat een licht veldoverwicht had. Kansen voor VIOS  en de 0-1 door een solo van Freek Helmers was misschien ook wel verdiend te noemen.

 

Na de rust ging VIOS door met spel van voor de rust, maar in een aanval waarin de individuele klasse van enkele Reünie-spelers werd aangetoond, verscheen de 1-1 op het scorebord. VIOS bleef aanzetten maar kreeg in deze fase niet wat het verdiende.

 

De 2-1 voor Reünie was het breekpunt in de wedstrijd. Reünie zocht de grens op van wat nog betamelijk genoemd kan worden. Een facet van het voetbal dat VIOS duidelijk minder beheerst. Integendeel VIOS raakte hierdoor nog meer het spoor bijster. De 3-1 en 4-1 waren min of meer een logisch gevolg. Reünie is een ploeg in kampioenssferen en dat maakt extra krachten los.

 

Nog zes wedstrijden te gaan. Een nacompetitie is nog mogelijk. Op basis van de eerste helft blijven de supporters er in geloven. VIOS 1 aan jullie dezelfde oproep.

 

Een drukke week voor VIOS; dinsdagavond om 20.00 uur de halve finale voor de Achterhoek Cup in Doetinchem tegen hoofdklasser Silvolde en volgende week zondag om 14.00 uur thuis tegen SVBV.

 

Doelpuntenmakers:

0-1: Freek Helmers

fotoalbum Reünie - VIOS B.

Klik op de foto voor meer foto's

Hoofdsponsor

Marboma | keukens|badkamers|vloeren

Subsponsoren

Frontis
EP Groot Zevert
GUV
Regio Bank Beltrum
Slotboom Steenhouwers
Bouwbedrijf Hoffman
Festunique
COOP Beltrum
SKOR
Maywae